Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Geef je tuin of balkon sfeer met een romantisch stationsbankje van teakhout

Je hebt een romantische stationsbank vast wel eens gezien op een klein stationnetje in een buitenlands dorpje. Of anders in een film die over het afscheid van twee geliefden gaat. Onder het geluid van de toeterende stoomtrein zag je misschien in het filmdecor een dergelijk bankje staan. Als je romantisch bent aangelegd en het liefst de romantiek zoveel mogelijk in je eigen omgeving ervaart, is een Engelse tuinbank op je balkon of in je tuin een goede aanwinst. Deze heeft namelijk de romantische stationslook en staat geweldig tussen het groen of je potplanten.

Wil je naast een romantische uitstraling ook een natuurlijk effect? Dan is een houten exemplaar de juiste keuze. Neem je er een van hoogwaardig teakhout dan kun je rekenen op een duurzame tuinbank. Een goed idee, want het zou zonde zijn als het door weer en wind zou gaan verweren. Dus ga voor kwaliteit, zoals Indonesisch teakhout, dat De Teakspecialist gebruikt. Hier kun je allerlei teakhouten meubels, zoals een stationsbankje, online bestellen.

Voeg ook leuke accessoires aan je stationsbankje toe. Met een paar kleurrijke kussens maak je een knus leeshoekje voor jezelf. Of neem er een teakhouten bijzettafeltje bij, zodat je romantisch thee of een goed glas wijn kunt drinken. Zorg ook ook voor sfeervolle kaarsverlichting. Neem daarvoor bijvoorbeeld een windlicht, zodat de wind het vlammetje niet kan uitblazen. Zo creëer je de ideale sfeer voor als je ’s avonds met je geliefde op je romantische stationsbankje van teakhout zit.

http://www.deteakspecialist.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste grassoorten in onze graszoden

Specialist platte daken

Hoe herkent u designlampen?