Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Specialist platte daken

Heeft u een huis met een plat dak en is er lekkage ontstaan? Of bent u op zoek naar een professional die uw dak van een onderhoudsbeurt kan voorzien? Dan zit u goed bij de dakspecialisten van Kewodak Service. Onze jarenlange ervaring met het aanleggen, repareren en onderhouden van platte daken, zorgt ervoor dat u uw dakbeheer gerust aan ons over kunt laten. U kunt bij Kewodak overigens niet alleen terecht als particulier, ook voor daken van kantoorpanden en andere gebouwen kunt u ons inschakelen. We zullen altijd zo snel mogelijk voor u klaar staan om problemen aan het dak te verhelpen.

Onderhoudswerkzaamheden

Dakbeheer is geen overbodige luxe. Goed onderhoud van uw dak is noodzakelijk om de kwaliteit van het dak hoog te houden. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en andere problemen. Het kost misschien een beetje geld en energie, maar het voorkomt dure reparaties in de toekomst. Eenvoudig dakonderhoud kunt u zelf uitvoeren, maar als u geen omkijken wilt hebben naar uw dak, dan kunt u het beste Kewodak inschakelen. Bij Kewodak werken vakmensen die tijdens de dakwerkzaamheden alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Bovendien heeft u garantie op onze werkzaamheden. U kunt er dus van op aan dat het goed gebeurt. 

Onderhoudscontract op maat

Wilt u dat de dakspecialisten van Kewodak jaarlijks uw dak komen onderhouden? Dat kan! U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud van uw dak. Tijdens de inspectie wordt uw dak schoongemaakt en wordt een kleine dakreparatie direct uitgevoerd. Een onderhoudscontract wordt altijd op maat gemaakt, zodat u geen kosten kwijt bent aan overbodige werkzaamheden. We houden u steeds op de hoogte van de conditie van uw dak en eventuele werkzaamheden die nodig zijn in de toekomst. Neem voor meer informatie over onze verschillende onderhoudscontracten gerust contact met ons op.

http://www.kewodakservice.nl/