Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Enveloppen en papiersoorten

Eerste indruk bepalend

De ene envelop is de ander niet. Net zoals er vele soorten wenskaarten zijn kunt u kiezen voor een gewone witte envelop of een zeer chique envelop. Dat lijkt in eerste instantie niet zo belangrijk maar als u beseft dat de eerste indruk veelal bepalend is, ongeacht de inhoud, dan is het wel duidelijk dat de keuze voor een envelop die past bij uw boodschap heel belangrijk is. Bij Palmpapier weten ze dat als geen ander. U kunt dat zien aan het enorm gevarieerde assortiment dat te vinden is in het drop down menu aan de linkerzijde van de website.

Details zijn erg belangrijk

Als u een kaartje verstuurt om bijvoorbeeld iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag dan kiest u natuurlijk een kaart die precies past bij de persoon die jarig is. Maar het is net zo belangrijk dat de envelop die om de kaart zit, aansluit bij de kaart en de ontvanger. Stelt u zich maar eens voor hoe leuk het is als u een envelop op de mat aantreft die precies past bij uw interieur of die in lijn is met uw lievelingskleur. Het lijken details, maar wij mensen zijn zeer gevoelig voor juist die kleine dingen. U kunt bij Palmpapier kiezen uit enveloppen die gemaakt zijn van linnen, enveloppen die doorzichtig zijn, structuur enveloppen en zelfs metallic enveloppen.

Enveloppen voorzien van een voering

Vroeger waren gevoerde enveloppen populair en gelukkig heeft Palmpapier de gevoerde enveloppen nog in het ruime assortiment. Enveloppen met een originele voering aan de binnenzijde stralen iets bijzonders uit. Dit soort enveloppen doen het altijd goed om bijvoorbeeld een bruidspaar te feliciteren of jonge ouders de hartelijke felicitaties over te brengen middels een origineel kaartje in een bijpassende envelop. Wat de gelegenheid ook is, bij Palmpapier hebben ze de bijpassende envelop voor u op voorraad.

http://www.palmpapier.com/

Gerelateerde artikelen

Op vakantie

Hoe kan een design thinking workshop bijdragen aan het klantbehoud van een organisatie?

Sonos Five met korting aanschaffen? Het kan hier!