Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding zorgt voor een prachtige uitstraling

Houten gevelbekleding zorgt voor een prachtige, warme uitstraling bij uw pand. Het maakt een kil modern pand in één klap een stuk gezelliger. Nu vraagt u zich misschien af of u hier meer onderhoud aan heeft, maar niets is minder waar. Als u voor de gevelbekleding van Platowood kiest, ontvangt u hout met een prachtige uitstraling dat bovendien onderhoudsarm is. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten van deze mooie gevelbekleding.

Kwalitatief hoogwaardig hout dat milieuvriendelijk is en lang meegaat

Natuurlijk is het fijn dat het hout onderhoudsarm is en een mooie uitstraling heeft, maar er zijn uiteraard nog meer specificaties die van belang zijn. Zo moet het hout wel van hoge kwaliteit zijn, want alleen dan gaat het lang mee en blijft het er ook mooi uitzien. Daarnaast is het begrijpelijk dat u wilt dat de houten gevelbekleding er natuurlijk uitziet. Hout is immers een natuurproduct en op die manier kunt u uw woning nog meer bij een natuurlijke omgeving laten passen. Het hout dat Platowood levert voldoet aan al deze criteria en is bovendien ook milieuvriendelijk. De CO2-uitstoot van de productie van het materiaal is namelijk lager dan de hoeveelheid CO2 die het hout opslaat. Met deze houten gevelbekleding doet u dus niet alleen uzelf, maar ook het milieu een plezier.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist

Heeft u interesse in de kwalitatieve gevelbekleding van Platowood? Bekijk dan de website van het bedrijf om inspiratie op te doen voor de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de vriendelijke medewerkers. Zij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen, waardoor u precies weet wat u van de gevelbekleding kunt verwachten. Als u al precies weet wat u wilt, is het ook mogelijk om meteen een offerte op te laten stellen. Zo weet u exact wat de kosten voor de gevelbekleding bedragen.

https://www.platowood.nl/