Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Gebak Bestellen van Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen van Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u gebak bestellen en laten bezorgen door heel Nederland, België of Duitsland. Omdat Brievenbus Banket het gebak zó heeft ontworpen dat het in brievenbus doosjes past wordt het door de brievenbus geleverd!

Taart door de brievenbus

Verschillende soorten taart per post

U kunt bij Brievenbus Banket verschillende soorten gebakjes laten bezorgen. Namelijk;

  • Walnoot Sinaasappel Banket; een heerlijke combinatie tussen Walnoten, Rozijnen, Sinaasappel en meegebakken Cream Cheese. Light smeuïg en heerlijk bij de koffie of thee.
  • Haagsche Hopjs Banket; hét iconische Haagsche snoepje, per ongeluk gemaakt door Baron Hop een lange tijd geleden toen hij zijn koffie met room op de verwarming liet staan en er daarna een gekristaliseerd koffie snoepje uit ontstond. Dit gebakje op het snoepje gebasseerd heeft op de bovenkant een ‘Hopjes’ karamellaag om uw vingers bij af te likken.
  • Kaneel Banket; een gebakje waar de heerlijke smaak van Kaneel centraal staat. Door het toevoegen van extra Kaneel granulaat korrels door het beslag en over de bovenkant geeft het bij elk hapje een explosie van Kaneel smaak.
  • Chocolade Banket; een klassieker onder alles wat lekker is. Chocolade maakt mensen gelukkig en het Chocolade Banket van Brievenbus Banket is dan ook heerlijk te nuttigen bij een kop koffie of thee. Maar zeker ook aan te raden als nagerecht met een glaasje bubbels.

Verschillende maten brievenbus doosjes

U kunt bovenstaand gebak bestellen en laten leveren in verschillende maten doosjes. Ook kunt u in de grotere doosjes verschillende soorten gebak combineren en in hetzelfde doosje laten afleveren bij de ontvanger. Dat geeft u minder keuze stress en meer plezier om alle soorten gebak te proberen en uw favoriet uit te zoeken!

De verschillende maten doosjes zijn;

  • Normaal; een A6-formaat brievenbus doosje dat geleverd wordt met één soort gebak.
  • Large; , meest gekozen maat doosje, een A5-formaat brievenbus doosje dat geleverd wordt met tot twee soorten gebak.
  • Extra Large; het grootste brievenbus doosje, een A4-formaat brievenbus doosje dat geleverd wordt met tot wel vier soorten gebak.

Voordelen van een brievenbus levering van Brievenbus Banket

Nooit meer wachten op een bezorger

Omdat het pakketje van Brievenbus Banket door uw brievenbus past hoeft u vanaf nu nooit meer uren thuis te blijven om te wachten op de bezorger. Deze manier van pakketjes afleveren is steeds bekender aan het worden omdat het veel voordelen met zich meeneemt. In plaats van wachten kunt u nu andere leukere dingen doen.

Same Day Delivery!

Brievenbus Banket werkt samen met de betere bezorgpartners. Hierdoor kunt u tot 10:00 ’s ochtends bestellen op werkdagen en het heerlijke brievenbusgebak nog dezelfde dag laten bezorgen. Bij de grotere bezorgdiensten kan het soms dagen duren voordat het pakketje binnen is, maar bij Brievenbus Banket bent u er altijd van verzekerd dat het brievenbus pakketje snel en zorgvuldig bezorgd wordt. Het gebak wordt in de ochtend vroeg gebakken, hierna wordt het zorgvuldig verpakt en vervolgens komt het dezelfde dag nog aan bij de ontvanger. Met een afleverpercentage op de eerste bezorgpoging van wel 98% heeft Brievenbus Banket een bezorgpartner waar ook u van kunt uitgaan dat er serieus wordt omgegaan met uw pakketje van Brievenbus Banket.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Voor de mensen die overdag en in de ochtend druk zijn heeft Brievenbus Banket ook de optie om tot wel 23:59 gebak te bestellen en dit de volgende werkdag al af te laten leveren. Veel mensen zijn overdag druk met andere dingen en gaan liever in de avond op zijn of haar gemak op zoek naar leuke dingen zoals een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket. Omdat Brievenbus Banket de service aanbiedt ‘Voor 23:59 besteld, morgen in huis!’ kunt u op uw gemak in de avond met slechts een paar klikken heerlijk gebak bestellen, een gratis kaartje toevoegen met persoonlijke boodschap en het de volgende werkdag al laten afleveren.

Brievenbus Cadeau van Brievenbus Banket

Populaire momenten voor een Brievenbus Cadeau

Het is buiten de populaire momenten altijd een goed idee om een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket aan iemand te geven. Het ontvangen van een gebakje met persoonlijke boodschap zal altijd gewaardeerd worden. Om u te helpen willen wij toch wat voorbeelden noemen over waarom het verzenden van een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket werkt.

  • Verjaardag Cadeau Per Post; het meest populaire moment om een brievenbus cadeau te versturen blijft een verjaardagswens. Omdat vrienden van u misschien niet in de buurt wonen of omdat het in deze vreemde tijden wat lastiger is om met een groepje een verjaardag te vieren kunt u vanaf nu gemakkelijk toch er bij zijn. U zoekt een gebakje uit waarvan u denkt dat de ontvanger het heerlijk vindt, hierna schrijft u gratis een verjaardagswens en Brievenbus Banket gaat voor u aan de slag om de verjaardag van de ontvanger onvergetelijk te maken door uw pakketje zorgvuldig en op tijd af te leveren. De ontvanger zal het zeker waarderen om een heerlijk taartje met kaartje te ontvangen door de brievenbus.
  • Kraam Cadeau Per Post; deze ontvangers hebben natuurlijk al het mooiste cadeautje mogelijk ontvangen. Het kan zijn dat ze in de eerste dagen een beetje uitgeput zijn en niet op veel bezoekers wachten. Absoluut begrijpelijk natuurlijk. Om toch op een originele manier de kersverse ouders te complimenteren kunt u een gebakje sturen per post. U voegt gratis een leuke boodschap toe en Brievenbus Banket zal het afleveren door de brievenbus.

Zo zijn er natuurlijk nog veel andere populaire momenten, ga hiervoor naar de website van Brievenbus Banket en kijk bij brievenbus cadeau. Hier heeft Brievenbus Banket nog meer leuke ideeën onder elkaar gezet.

Brievenbus Cadeau over de grens

De cadeau service van Brievenbus Banket bereikt zelfs onze buren. U kunt met ‘next-day’ levering een brievenbus cadeau naar onze zuiderburen in België versturen. Ook kunt u binnen 48 uur een brievenbus cadeau bij onze oosterburen Duitsland laten afleveren. Zo kunt u famillie op afstand nog steeds een heerlijke verrassing per post geven!

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Ook de zakelijke markt kan terrecht bij Brievenbus Banket, voornamelijk relatiegeschenken zijn erg populair. In plaats van de standaard pen, agenda of kalender in huisstijl verstuurd u vanaf nu een origineel maar vooral lekker brievenbus cadeau naar uw relaties. Het ontvangen van een taart per post van Brievenbus Banket wordt zeker gewaardeerd en is een leuke ervaring.

Hoe besteld u relatiegeschenken van Brievenbus Banket? Ga naar de website van Brievenbus Banket, bekijk wat voor soort gebak en maat doosje u wilt bestellen en neem contact op met de klatenservice van Brievenbus Banket. Deze helpen u doorgaans binnen één dag, ook in het weekend, en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. U krijgt vervolgens een offerte toegestuurd, als u akkoord gaat bent u er van verzekerd dat Brievenbus Banket zorgvuldig aan de slag gaat om uw relatiegeschenken perfect te verzorgen.

Het meest populaire relatiegeschenk is een Combinatie Box Large met twee verschillende soorten gebak.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen