Next Magazine
Image default
Bedrijven

Waar kan je een bubble envelope voor gebruiken?

Een bubble envelope biedt bescherming tijdens het transport van bepaalde producten die breekbaar zijn, zodat ze veilig bij de klant komen. Deze enveloppen hebben een laag bubbeltjesplastic aan de binnenkant. Het bubbeltjesplastic is gemaakt van zacht en transparant plastic en wordt al decennialang gebruikt als verpakkingsmateriaal. Bubbeltjesplastic beschermd spullen tegen harde klappen en krassen. Hieronder lees je meer over deze enveloppen en het bubbeltjesplastic wat erin zit. Lees dus gauw verder!

De geschiedenis van bubbeltjesplastic  

Bubbeltjesplastic wordt dus vaak gebruikt als beschermingsmateriaal van producten. Bubbeltjesplastic is goedkoop en eenvoudig te gebruiken, waardoor er vaker wordt gekozen om dit materiaal te gebruiken om bepaalde breekbare spullen te beschermen tegen krassen en harde klappen. Bubbeltjesplastic is aan het eind van de jaren vijftig van de vorige eeuw per ongeluk ontdekt door twee ingenieurs. Deze ingenieurs wouden een nieuw soort behang ontwikkelen wat makkelijk afwasbaar was, echter door een kleine fout hebben ze bubbeltjesplastic ontdekt. Niet lang na de ontdekking zagen mensen al snel de handigheid van het materiaal in en werd het enorm populair. Vroeger gebruikte ze zaagsel, papier of paardenhaar als verpakmateriaal, maar door de opkomst van bubbeltjesplastic was dit snel verleden tijd.  De bubble envelope is in de jaren erna ook nog bedacht.

Het gebruik van een bubble envelope voor je online winkel

Veel winkels en webshops gebruiken tot op heden de bubble envelope. Deze envelop is ook handig om kleine en breekbare spullen naar klanten te versturen. Op de manier weet de onderneming zeker dat de spullen onbeschadigd aankomen bij de klant. Producten die je kan verzenden met deze enveloppen zijn sieraden, kleding, dvd’s, cd’s en allerlei andere producten die extra bescherming nodig hebben.

https://luchtkussengigant.nl/bubble-envelope/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe technieken

De agrarische sector verandert

Dagje met een Volkswagen T2 toeren