Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Recent zag ik ‘Houten vloeren Veenendaal te koop’ op een advertentie staan. Vanaf volgend schooljaar ga ik beginnen aan een hoge school in de buurt van Veenendaal. En dus ga ik daar op kamers! Ook heb ik al een kamer gevonden. Alleen is de vloer die daar momenteel in zit, niet zo mooi meer. Daarom zoek ik een mooie nieuwe houten vloeren in de buurt van Veenendaal.

Advertentie houten vloeren Veenendaal

En zo kwam ik dus de advertentie houten vloeren Veenendaal op een mooi moment tegen! Ik bekeek de advertentie nog eens beter en zag dat deze van Bax Houthandel is. Dit is een houthandelsbedrijf in de buurt van Veenendaal. Hier had ik via via al goede recensies over gehoord! Daarom ben ik naar de website van Bax Houthandel gegaan. Hier las ik dat zij inderdaad mooie en kwalitatief hoogwaardige, maar ook voor een goedkope prijs, houten vloeren verkopen! Voor een student is dat natuurlijk perfect. Daarom ben ik naar de verschillende houtsoorten gaan kijken. Ik vind laminaat altijd erg mooi. En dit komt qua prijs ook goed uit. Ook zag ik dat zij een chatfunctie hebben. Hier heb ik dan ook direct gebruik van gemaakt! Ik vroeg degene aan de andere kant van de chat naar de exacte prijzen en kwaliteit van de houten laminaat vloeren. Hij of zij gaf aan dat ik dan het beste naar een vestiging in de buurt van Veenendaal kon gaan, om deze vraag beantwoordt te krijgen.

Vestiging vlakbij Veenendaal

Ik ben dus naar een vestiging vlakbij Veenendaal gegaan. Een vriendelijk ogende medewerker schoot mij direct te hulp en ik vertelde hem mijn wensen. Hij nam mij mee naar hun laminaatvloeren. Dit vond ik er allemaal heel erg goed uitzien. Daarom besloot ik om bij Bax Houthandel Veenendaal deze houten vloer te kopen.


Ook hebben zij deze houten vloer in mijn woning in Veenendaal gelegd. Hier ben ik hun hartstikke dankbaar voor!