Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Cadeau afscheid collega

Binnenkort heb ik helaas een afscheid collega. En daarvoor zoeken wij als afdeling een origineel cadeau om aan haar te geven. Zij heeft hier namelijk 20 jaar gewerkt. En wij vinden dat wij dit niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan. Daarom ben ik gaan Googelen en zoeken naar een leuk idee voor een afscheidscadeau voor mijn collega.

Googelen op afscheid collega

Ik ben op afscheid collega gaan Googelen. En al gauw vond ik vele resultaten. Alleen waren dat van die normale kaartjes en tekstjes. Toch zocht ik iets origineels. En toen kwam ik Jilster tegen. Ik las in het stukje tekst in Google dat je daar je eigen tijdschrift kunt maken! Hier was ik direct in geïnteresseerd en dus heb ik gelijk de website bekeken. Daar las ik dat je alleen in een paar seconden een gratis account moet aanmaken en om vervolgens kosteloos aan de slag te kunnen gaan. En dat je pas betaalt wanneer je het magazine daadwerkelijk gaat bestellen.

Maar wat moet ik precies qua tekst in het magazine gaan zetten? Mijn collega heeft een nieuwe baan aangeboden gekregen bij een andere werkgever. En hier heeft Jilster ook vele tips voor op hun website gezet, met wat je daarover in het tijdschrift kunt zetten. Deze ben ik dan dus ook gaan lezen om daar inspiratie uit op te doen. Natuurlijk de normale dingen zoals leuke onvergetelijke verhalen en mooie afbeeldingen erin van op de werkvloer. Of in ieder geval tijdens het werk. Maar natuurlijk kunnen het ook gewoon foto’s uit het privé leven zijn. Daarnaast is het uiteraard leuk om te vertellen wat zij heeft betekent voor het bedrijf en wat haar hoogtepunten zijn geweest.

Magazine maken

Ik ben gestart met het maken van het magazine. En dit is heel goed gelukt! Ook mijn collega is erg blij mee en vindt het heel leuk dat er zoveel tijd is gestoken in een afscheidscadeau voor een collega.