Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Koop tegels in dé tegelhandel nabij ’s-Hertogenbosch en Oss

Zoekt u naar nieuwe tegels in regio ’s-Hertogenbosch en Oss voor uw vloeren en/of wanden? Bij tegelhandel Toon den Otter in Empel, een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch, vindt u vloertegels in verschillende stijlen. Zo zijn er altijd tegels aanwezig die passen bij de stijl van de vloer die u van (nieuwe) tegels wilt voorzien. De meeste tegels bekijkt u in de showroom, maar een paar collecties bestelt u ook in de online winkel van deze tegelspeciaalzaak. U koopt onder andere tegels in een houtlook of betonlook. Als u graag een groter ogende ruimte creëert, zijn grootformaattegels echt een aanrader.

Wandtegels koopt u eveneens bij deze tegelwinkel

Als u het interieur van uw huis aanpakt, bent u wellicht ook op zoek naar wandtegels. Tegels voor wanden kunt u ook kopen bij deze tegelzaak in regio Oss en ’s-Hertogenbosch. De wandtegels hebben diverse stijlen. Tevens zijn er verschillende mozaïeken en decoratieve elementen te koop. Deze bekijkt u eveneens in de showroom in Empel of online in de 360gradenshowroom. Een bezoek aan de showroom is zeker een aanrader. Zo krijgt u een beter beeld van de tegels, doordat u ziet hoe de tegels eruitzien in een ruimte. Bovendien kunt u al uw vragen stellen aan de aanwezige tegelexperts. Zij verschaffen u ook met veel plezier goed advies over de tegels en benodigde onderhoudsproducten.

Schaf de tegels aan en geniet van een prachtig interieur

Bekijk een deel van het aanbod op de website van Toon den Otter, maar bezoek ook zeker de showroom in Empel. Als u interesse heeft in tegels in de buurt van ’s-Hertogenbosch en Oss dan is dit dé winkel van deze regio om tegels bij te kopen. Neem contact op met dit bedrijf als u voorafgaand aan uw bezoek al vragen wilt of graag meer informatie ontvangt over het huidige assortiment. De medewerkers staan u graag te woord!