Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Kwaliteit in de tuin met de 4 Seasons tuinmeubelen

De laatste jaren hebben we in Nederland steeds meer prachtige nazomers. Ook in de maanden september en oktober is het vaak nog heerlijk om buiten te zitten overdag en in de avond. De vraag naar 4 Seasons tuinmeubelen is dan ook erg toegenomen. Deze tuinmeubelen zijn populair omdat ze altijd buiten kunnen blijven staan – ook wanneer het weer even een weekje minder lekker weer is. Bij Hoek VT Wonen & Slapen in Bovenkarspel hebben ze een groot assortiment tuinmeubelen van 4 Seasons. Denk aan loungesets voor onder een overkapping of kleinere tuinsets voor op een balkon. Waar u ook naar op zoek bent, bij deze specialist vindt u het.

Bent u ook toe aan een goede nachtrust?

Natuurlijk is het fijn om buiten lekker te zitten, maar binnen is comfort net zo belangrijk! Veel mensen hebben een bed van mindere kwaliteit, omdat ze de aanschaf van een nieuw bed erg duur vinden. Dit is begrijpelijk, maar een investering in een goed bed krijgt u direct terug in energie. De Caresse boxsprings zijn bijvoorbeeld zijdezacht en vormen zich volledig naar uw lichaam. Het voelt bijna alsof u op wolken slaapt – zo goed wordt het matras gevormd. Boxsprings van Caresse worden gekenmerkt door de pocketvering matrassen en de Gel Foam Topper van maar liefst 7 centimeter. Dit biedt u optimale ondersteuning en ligcomfort.

Bestel een van de prachtige meubelstukken voor uw tuin of slaapkamer

Bij Hoek VT Wonen & Slapen vindt u alles voor de slaapkamer én de buitenomgeving. In de grote showroom in Bovenkarspel staan veel tuinmeubelen van 4 Seasons en boxsprings van Caresse uitgezet, zodat u op het gemak alles kunt uittesten. Is een van de meubelstukken volledig naar uw zin? Dan kunt u deze in de winkel bestellen, maar eventueel ook nog een nachtje erover slapen en vervolgens online aanschaffen. In de online shop staan namelijk ook alle meubels beschikbaar. Voor vragen neemt u het best contact op met een van de deskundige medewerkers van Hoek VT Wonen & Slapen. De contactgegevens vindt u op de website.