Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Schitterende traditionele Marokkaanse lampen met een moderne twist kopen

Marokkaanse lampen zijn een schitterende toevoeging aan ieder interieur, maar de lampen van Hadaya zijn dan een nog uniekere keuze! Zij maken al sinds 2002 handgemaakte lampen en dat door een traditionele lamp te nemen en daar een moderne twist aan te geven. Dit resulteert in een gevarieerde collectie lampen gemaakt van een verscheidenheid aan materialen en met een groot aantal Midden-Oosterse motieven. Ben jij op zoek naar een paar mooie Marokkaanse lampen voor jouw interieur? Dan is dit dus dé ontwerper om voor te kiezen.

Verschillende soorten lampen

Als je het assortiment aan Marokkaanse lampen van Hadaya doorneemt, dan zie je dat deze ontwerper bijzonder is. Alle lampen zijn door hen zelf ontworpen en handgemaakt. Woon jij in regio Amersfoort? Dan is deze winkel zeker de moeite van het bezoeken waard. Er zijn onder meer hanglampen en plafonnières om uit te kiezen en elk ontwerp is anders. Daarmee creëer je een gezellige en warme sfeer in huis terwijl je uiteraard je ruimtes ook verlicht. Je kunt de verschillende Marokkaanse lampen bekijken in de winkel, maar er is ook een webwinkel. Deze bezoek je op een moment dat jou het best uitkomt.

Waar hang jij je nieuwe lamp op?

Met een mooie Marokkaanse hanglamp verzorg je de hoofdverlichting in een kamer. Je kunt de lamp gebruiken boven de eettafel en op die manier daar een sfeervol lichtpunt creëren. Het voordeel van Marokkaanse lampen is dat ze naast praktisch ook schitterend zijn om naar te kijken. Met een Marokkaanse hanglamp kun je je kamer dan ook zeker gezellig maken. Een plafonnière zorgt voor een wat subtieler lichtpunt, wat ook erg mooi kan zijn. Wat ook jouw keuze is, voor Marokkaanse lampen is Hadaya hét adres. Woon je dus in regio Amersfoort? Ga dan zeker langs in de winkel of bestel je nieuwe lampen anders online. Je vindt vast een lamp waar je lang met veel plezier gebruik van maakt!

https://www.hadaya.nl/