Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Diverse lifestyle producten met een duurzaam Dutch design

Bij Hendrik.nu kun je terecht voor de meest uiteenlopende producten, allemaal voorzien van een duurzaam en uniek Dutch design. De producten van deze specialist zijn namelijk met de hand gemaakt, en dat met de best mogelijke materialen. Daarnaast zijn de designs gebaseerd op oude werken van Hollandse meesters. Denk bijvoorbeeld aan kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Jeroen Bosch. De keuze is ook zeer divers. Van tassen en zachte zijden shawls tot bloemen van steen, wenskaarten en diverse woonaccessoires; bij Hendrik.nu ben je voor al jouw benodigdheden op de juiste plek.

Een uniek cadeau voor jouw geliefde, vriend of vriendin

De producten van Hendrik.nu zijn duurzaam omdat ze in eigen land geproduceerd worden. Hierdoor is er nauwelijks transport nodig en kan belasting van het milieu worden beperkt. Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan het milieu? Koop dan jouw woonaccessoires en lifestyle producten bij deze specialist en ben verzekerd van de beste kwaliteit. De artikelen uit deze webshop zijn bovendien niet alleen geschikt om jezelf mee te verwennen. Door het unieke en duurzame design, kun je ook voor een origineel cadeau een kijkje nemen in het assortiment van Hendrik.nu. Twijfel je welk product met een duurzaam Dutch design het meest geschikt is om te kopen voor jouw geliefde, vriend of vriendin bijvoorbeeld? Ga dan voor een cadeaubon en laat de gelukkige zelf een kijkje nemen in de webshop. 

Ontdek het uitgebreide assortiment online

Wil je graag een product met een duurzaam Dutch design voor jezelf of voor iemand anders kopen en ben je benieuwd naar de complete collectie van Hendrik.nu? Bezoek dan de webshop en kies uit diverse lifestyle producten, woonaccessoires en meer. Als het product dat je bestelt op voorraad is, ontvang je de bestelling al binnen twee tot vijf werkdagen. Heb je nog vragen over het assortiment? Neem dan contact op met deze specialisten uit ’s-Hertogenbosch en stel gerust al je vragen.