Next Magazine
Image default
Zakelijk

Hoe de Jung persoonlijkheidstest uw personeel verder helpt

Carl Jung was een beroemde psycholoog die wij tegenwoordig vooral kennen van de ‘16 Jung types’ die gebruikt worden in een veel gebruikte persoonlijkheidstest in het professioneel leven. Bent u op zoek naar een goede Jung persoonlijkheidstest voor het filteren in nieuwe kandidaten of het doorontwikkelen van huidig personeel? Dan bieden wij de razend effectieve The Bridge Persoonlijkheidstest.

Hoe de Jung persoonlijkheidstest werkt

De theorieën van Carl Jung stellen ​dat ieder persoon in professionele setting ingedeeld kan worden in de 16 Jung types. Deze zijn gebaseerd op 4 factoren:

  1. Extraversion of Introversion, waar richt iemand zijn aandacht op?

  2. Sensing of Intuition, hoe neemt iemand informatie op?

  3. Thinking of Feeling, hoe neemt iemand beslissingen?

  4. Judging of Perceiving, hoe gaat iemand met de wereld om zich heen om?

Met onze The Bridge Persoonlijkheidstest gaan ze hier zelf nog een stuk dieper op in. Aan de hand van The Big Five, Jung Types en het 4 kleurenmodel berekend onze test met AI en algoritmes het exacte profiel van ieder testpersoon.

Ideaal voor recruitment en filteren van kandidaten

Voor een nieuwe functie heeft u een specifiek profiel wat aan moet sluiten bij de taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en team. Om er zeker van te zijn dat kandidaten niet alleen op papier maar ook daadwerkelijk hieraan voldoen is onze Jung persoonlijkheidstest de oplossing om hier snel, effectief en kostenefficiënt inzicht in te krijgen. Doordat wij online te werk gaan krijgt u direct rapportage met uitslagen zodat u geen tijd verliest ten tijde waar snel gehandeld moet worden.

Perfect voor de ontwikkeling van uw personeel

Heeft u op dit moment een veelbelovende medewerker, waarin u veel potentie ziet? Juist dan is het essentieel dat u weet waar de competenties en talenten van deze persoon liggen. Met onze persoonlijkheidstest kunt u niet alleen zien of kandidaten geschikt zijn voor een functieprofiel, maar ook welk profiel een bestaande medewerker heeft. Aan de hand hiervan kunt u inschatten welke functie het beste past bij het karakter en profiel van uw medewerker.

TestGroup is er voor een enkele persoonlijkheidstest maar ook voor grote groepen

Dankzij ons online portaal kunt u binnen 30 minuten een test opzetten voor een medewerker, kandidaat of uzelf. Maar wist u dat wij bij TestGroup ook meerdere persoonlijkheidstesten per keer kunnen leveren. Bij grote orders geniet u namelijk van bulkvoordeel met alle voordelen en snelheid van onze online testen.

Heeft u interesse of vragen over onze Jung persoonlijkheidstest, of wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor u. Wilt u direct aan de slag? Vul uw gegevens in op website van TestGroup om direct te beginnen met testen..