Next Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Een onvergetelijke tijd met uw gezin tijdens de rondreis door Sri Lanka met kinderen

Als u een onvergetelijke vakantie wilt meemaken voor u en uw hele gezin, dan is de rondreis door Sri Lanka met kinderen van Original Asia een uitstekende keuze. Deze reis eindigt zelfs op de witte stranden van de Malediven, voordat u weer naar huis vertrekt. Hij is volledig samengesteld met gezinnen in het achterhoofd en heeft daarom een rustiger reistempo, een afwisselender programma en u slaapt onderweg in familiekamers. Het probleem als u met uw gezin op vakantie gaat is vaak dat het lastig is om iedereen tevreden te stellen. Deze rondreis door Sri Lanka met kinderen is een perfecte mix van cultuur, natuur en stad, zodat er iets is voor iedereen.

Dwars door Sri Lanka naar de Malediven

De rondreis door Sri Lanka en de Malediven met kinderen duurt in totaal 15 dagen. U begint in Negombo en reist daarna naar de culturele driehoek van het eiland. Daar vindt u tempels, ruïnes en koningssteden. Via de grottempels van Dambulla en Pidurangala rock reist u langs een olifantenopvang (hier mag u helpen met de verzorging) naar theeplantages, stadjes, valleien en bergen. Nadat u uw onvergetelijke jeepsafari in het Yala National Park achter de rug heeft, reist u door naar de Malediven. Daar legt u allen uw handdoekje neer, komt u helemaal tot rust en denkt u met plezier terug aan alles wat deze rondreis door Sri Lanka met kinderen u geboden heeft.

Boek uw reizen bij dit reisbureau

Original Asia biedt voldoende reizen aan voor iedereen en iedere groep. Zo is de rondreis door Bali en Java een uitstekende keuze als u van vulkanen, tempels en snorkelen houdt. Deze rondreis door Bali en Java duurt 18 dagen en eindigt ook op witte stranden en onder palmbomen. Of u nu de rondreis door Bali en Java of een andere reis kiest, u gaat met dit reisbureau een onvergetelijke vakantie tegemoet. Wilt u ook een rondreis door Bali en Java? Neem dan snel contact op met dit reisbureau.