Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Last-minute cadeautips voor een jarige job!

We zijn allemaal weleens vergeten om een cadeau te kopen voor iemand die dezelfde dag nog jarig is. Waar haal je nou zo last-minute een origineel cadeau vandaan? Wij hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet zodat je je geen zorgen hoeft te maken om met lege handen aan te komen!

 

  1. Tegoedbon

Met een tegoedbon kan je nooit mis zitten omdat de jarige zelf kan kiezen wat hij ervan koopt. In wezen kiest hij dus zijn eigen cadeau uit! Er zijn heel veel verschillende cadeaubonnen waar je uit kan kiezen, denk aan een bon voor kleding, de film, een reis, boeken of meubels. Voor iedereen is er dus wel een cadeaubon die hij/zij leuk vindt!

 

  1. Plant

Een cadeau waar iedereen altijd blij mee is, is een mooie plant. Ze vullen de kamer en het geeft de ruimte meteen meer sfeer. Bedenk wel van tevoren of de ontvanger een grote of kleine plant zou willen. Je wil niet aankomen met een grote hoekplant die hij/zij vervolgens nergens kwijt kan!

 

  1. Erop uit

Het is altijd leuk om een gezellig uitje te doen met elkaar. Neem de jarige mee uit eten, mee naar de film of ga een dagje naar een andere stad. Schrijf dit op een verjaardagskaart zodat je toch nog iets hebt om fysiek te geven!

 

  1. Lekkers 

Iets wat je elke dag kan kopen is eten uit de supermarkt! Maak een verzameling van de lievelingssnacks van de jarige en pak dit leuk in. Dit laat zien dat je de jarige goed kent omdat je veel kennis moet hebben van zijn/haar smaak!

 

  1. Cadeau opsturen

Ten slotte is een cadeau versturen ook een goed last-minute cadeau. Bestel iets leuks online en laat het als cadeau bezorgen bij de jarige. Veel webshops leveren binnen één of twee dagen hun pakketje al af, dus perfect om kort van tevoren te regelen!

 

https://www.nextmagazine.nl/