Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Led highbay: de beste verlichting voor grote ruimtes

Ledverlichting is ideaal wanneer je houdt van goede verlichting en wanneer je veel geld wil besparen. Er zijn veel verschillende soorten ledlampen op de markt. Welke ledlamp het beste bij jou past, hangt af van de ruimte waarin je de ledverlichting wil gebruiken. Ben je op zoek naar de perfecte ledlamp om een grote ruimte te verlichten? Dan hebben wij de oplossing voor je: de led highbay. 

Led highbay

De led highbay is een grote lamp die veel licht geeft, maar weinig energie verbruikt. De led highbay wordt ook wel de UFO-lamp genoemd, omdat hij qua vorm een beetje lijkt op een ufo. Led highbay lampen produceren wel 130 lumen per watt en zijn erg voordelig voor je energierekening!

Grote ruimte

Omdat een led highbay veel licht geeft en erg groot is, past hij het best in grote ruimtes met een hoog plafond. De lamp zal de ruimte veel licht geven en het licht goed verspreiden, waardoor een groot deel van de kamer altijd goed verlicht is. Je ziet deze lamp dus ook vaak terug in ruimtes als bedrijfshallen, garages, sporthallen, magazijnen en loodsen. De lamp is al helemaal goed geschikt voor deze ruimtes door speciale bescherming, IP65, die de led highbay beschermt tegen vocht. Ze kunnen dus ook buiten worden gebruikt. Ideaal dus! Daarnaast zijn led highbays bijna altijd dimbaar, zodat je de hoeveelheid licht goed kan aanpassen op de situatie. Dit bespaart dus ook veel energie, omdat je geen energie gebruikt die je niet nodig hebt.

Verschillende kleuren

Led highbays zijn beschikbaar is twee verschillende kleuren. Dit zijn helder wit licht (4000K) en koud wit licht (6000K). De kleuren zijn allebei perfect voor verschillende situaties. Helder wit licht wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in kantoorruimtes of ruimtes waar veel wordt gewerkt, omdat het mensen alert houdt. Koud wit licht geeft juist de details in een ruimte goed weer en levert goed zicht, wat dus perfect is voor in ruimtes als garages of loodsen.

Ben je op zoek naar een led highbay? Er zijn verschillende bedrijven waar je online led highbays kan bestellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Ledlichtstunter.nl voor een groot assortiment aan ledverlichting.

 

https://www.ledlichtstunter.nl/