Next Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afspraak maken bij een kapper met veel kennis

Wanneer u een afspraak gaat maken bij een kapper, wilt u natuurlijk wel in goede handen terechtkomen. Uw haar is namelijk een belangrijk gedeelte van uw lichaam en u laat hier niet zomaar iemand in knippen. Daarom is het aan te raden om in de kappersstoel van Hair by Louella uit Clinge, nabij Terneuzen, te gaan zitten. De kapsters in deze kapsalon hebben veel kennis van zaken en luisteren naar uw wensen. Daarbij houden ze veel rekening met uw gezondheid en gebruiken daarom alleen de beste haar- en huidproducten. Hieronder valt bijvoorbeeld de natuurlijke haarkleuring van Nabé, de haarkleuring van Schwarzkopf en Kérastase professional. Hair by Louella ontwikkelt zelfs de trendlijnen voor het merk Nabé!

Uw afspraak is gemakkelijk gemaakt

Bij deze kapper is het gemakkelijk om een afspraak te maken. Dit doet u gewoon via de website! Hier ziet u direct welke tarieven worden gehanteerd en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u nog speciale verzoeken? Dan belt u gewoon even met deze kapsalon uit Clinge. Een afspraak bij deze kapper is te maken op dinsdag tot en met zaterdag. U bent niet alleen welkom voor een knip- of kleurbeurt. Het is ook mogelijk om heerlijk te relaxen met een wellness-arrangement of laat uw baard trimmen of wenkbrauwen epileren. Waar u ook deze salon voor binnen wandelt, u loopt er altijd weer een stukje verzorgder uit.

Gun uzelf een nieuwe look

Heeft u een druk dagelijks leven en wilt u eens een dagje voor uzelf? Dan is een afspraak maken bij de kapper een uitstekend idee. U wordt heerlijk in de watten gelegd en uw uiterlijk krijgt een fijne update. Door in deze kapsalon lekker tot uzelf te komen, kunt u er voorlopig weer met vol goede moed tegenaan. Dat voelt u, maar ook de buitenwereld ziet deze positieve verandering in u terug!

https://www.hairbylouella.nl/

Gerelateerde artikelen

Een elektricien nodig en is er spoed bij?

Zoekt u een expert in kunststof zwembaden? Maak kennis met dit bedrijf

Betaal jij ook altijd zoveel voor jouw energie? Lees hier hoe te besparen!