Next Magazine
Image default
Telefonie

Bij dit bedrijf moet je zijn voor een refurbished Samsung

Refurbished producten kopen, is tegenwoordig helemaal in. Je koopt als het ware tweedehands producten van goede kwaliteit. Zo betaal je minder, maar kun je nog steeds profiteren van de beste producten. Bijkomend voordeel is dat het goed is voor het milieu. Als je bijvoorbeeld een refurbished Samsung koopt, in plaats van een gloednieuwe, hoeven de oude telefoons niet weg worden gegooid en hoeven er minder nieuwe producten gemaakt te worden. Wil je ook een refurbished Samsung of een ander refurbished product kopen? Fone4u is er voor je.

De winkel

Fone4u is een telecommunicatiebedrijf dat is gevestigd in Papendrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in de refurbished Samsung, maar biedt ook andere refurbished producten aan. De voornaamste reden waarom het bedrijf refurbished producten aanbiedt, is omdat het zijn steentje wil bijdragen aan een beter milieu. De medewerkers van het bedrijf weten als geen ander dat sommige oude telefoons die niet meer in gebruik zijn, nog wel goed werken. Ze vinden het zonde om deze weg te moeten gooien.

Hoe komt het bedrijf aan de refurbished producten?

Nu vraag je je misschien af: hoe komt het bedrijf aan de refurbished producten? Deze krijgt het van nationale en internationale leveranciers, onder de naam 2nd Lifecycle Solution. Alleen op deze manier is het mogelijk om een groot assortiment aan refurbished producten aan te bieden. Maar consumenten kunnen hun oude telefoons of andere elektronica ook zelf aan het bedrijf geven. Deze worden grondig gecheckt voordat ze worden aangeboden.

De service

Dit ervaren bedrijf is erg betrouwbaar. Alle producten die je er bestelt, zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Bovendien kun je met vragen of klachten altijd bij het bedrijf terecht. Je kunt altijd een mailtje sturen en zult hierop zo snel mogelijk een reactie ontvangen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en zullen hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

https://www.fone4u.nl/