Next Magazine
Image default
Telefonie

iPhone 5 hoesje

Nog niet lang geleden was ik op zoek naar iPhone 5 hoesje voor mijn telefoon. Nog steeds is iPhone 5 meest populair van alle verkochte smart phones. Dit is toch bijzonder. Na de iPhone 5 is er nog iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6s erbij gekomen. Daarnaast zijn er zoveel nieuwe modellen van andere smart phones en de concurrent van Apple – Samsung. Toch hebben zij de eerste plek niet kunnen veroveren. iPhone is al jaren de populairste telefoon die altijd verkocht en gekocht zou worden. Met elk nieuw model zijn er nog langere rijen voor de winkel om die aan te schatten. Zo zijn ook de iPhone hoesjes het meest verkochte, aangezien mensen hun telefoon graag willen beschermen om niet nog extra te betalen aan reparaties. 

Zo bieden de iPhone hoesjes de beste bescherming tegen krassen en vallen, vuil of stof. Met het aanschaffen van een screen protector bescherm je ook je scherm tegen lelijke krassen.

iPhone 5 hoesje kopen

Momenteel moet ik een iPhone 5 hoesje kopen. Al een tijdje heb ik de nieuwe iPhone 5 in de kleur goud, en ben er super blij mee. Gelijk heb ik een screen protector gekocht bij het aanschaffen van mijn telefoon. Ik wilde niet gelijk een hoesje er bij kopen, omdat ik de achterkant zo mooi vond dat ik hem zonder hoesje wilde dragen. Geen goed idee! Hij heeft nu allemaal krassen, omdat ik hem vaak in mijn kleine tasje draag met mijn sleutels er naast. Heel dom, i know. Nu een beetje mosterd na de maaltijd, moet ik een hoesje kopen. Ik heb op veel websites al gekeken en ga uiteindelijk voor de doorzichtige iPhone 5 hoesje. Zo zorg ik voor bescherming en toch een zichtbare mooie achterkant van mijn gouden iPhone. Uiteindelijk toch goed geregeld!

www.telefonie-blogs.nl