Next Magazine
Image default
Telefonie

Beste zakelijke telefoon van 2018

Als u op zoek bent naar de allerbeste telefoon voor zakelijk gebruik, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor velen van ons is het hebben van de beste zakelijke telefoon voor onze behoeften essentieel, omdat we steeds afhankelijker zijn van mobiele telefoons om aan te werken.

Omdat zowel Samsung als OnePlus onlangs nieuwe smartphones hebben aangeboden die ideaal zijn voor zakelijk gebruik, hebben we deze gids bijgewerkt om u het laatste koopadvies te geven waarmee u de beste smartphones voor zakelijk gebruik kunt kiezen.

Nog niet zo lang geleden stond er nog maar één smartphonefirmant voor de lippen van elk zakelijk IT-team als het ging om bedrijfssmartphones: BlackBerry, het Canadese bedrijf dat voorheen bekend stond als Research in Motion (RIM).

Sindsdien is er veel veranderd en het fortuin van Blackberry heeft een negatieve invloed gehad, de deur opengelaten voor rivalen om zaken te doen met het bedrijfsleven, en dwingt de telefoonmaker om Android te omhelzen (of misschien zou dit met tegenzin zeggen) nieuwe vlaggenschepen.

De rest van het pakket staat heet op de hielen, als het al niet inhaalt, waarbij Apple, Samsung, OnePlus en anderen allemaal strijden om een ​​deel van de lucratieve zakelijke smartphone-taart.

 

De beste zakelijke vaste of VoIP telefoon

Maar wat is nu de beste keus als het gaat om een vaste of om een VoIP telefoon? Er zijn vele keuzes en merken voor VoIP telefoons. De nummer één VoIP-telefoon die beschikbaar is in 2018, is de Polycom VVX 600, een betrouwbaar en praktisch bedrijfsmodel, populair vanwege zijn ontwerp en als een van de gemakkelijkst te gebruiken telefoons op de markt. De Grandstream GXP2170 en GXV3275 staan op de tweede en derde plaats met uitzonderlijke functionaliteit en waar voor uw geld.


Hieronder hebben we een totaal van tien van de beste VoIP-telefoonmodellen vermeld, gebaseerd op functies, gebruiksgemak en prijsbepaling. Alle telefoons op onze lijst zullen uw communicatie op kantoor zeker verbeteren.

Zoals de belangrijkste voordelen die hierboven uiteengezet zijn aantonen, variëren de voordelen van VoIP-telefoons van kostenreductie tot geavanceerde functionaliteit die zowel uw interne als externe communicatie efficiënter en effectiever kan maken.

Onze keuze voor de tien beste VoIP-telefoons is als volgt:

  • Polycom VVX 600
  • Grandstream GXP2170
  • Grandstream GXV3275
  • Htek UC924
  • Yealink SIP-T19P-E2
  • Polycom SoundPoint IP-serie
  • Cisco 7900 IP-telefoons
  • VTech VSP736
  • Yealink T2
  • Grandstream GXP1400
https://www.speakup.nl/voip-telefonie/voip-toestellen/