Next Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze tandarts is het mogelijk om behandeld te worden onder volledige narcose

Heeft u een extreme angst voor de tandarts? Dat kan een groot probleem zijn als u kiespijn heeft of schade aan uw gebit die dringend hersteld moet worden. Bij de tandarts in Deventer en omstreken kunt u terecht voor een behandeling waar u niets van merkt, want u kunt namelijk onder volledige narcose behandeld worden. Uiteraard wordt de behandeling eerst met u doorgesproken en wordt u uitgelegd wat u kunt verwachten. Er worden vragen gesteld over uw gezondheid om te beoordelen of het geven van een narcose verantwoord is. Op deze manier kan de behandeling zo veilig mogelijk worden uitgevoerd.

Overwin uw angst voor de tandarts

Laat angst voor de tandarts geen belemmering meer zijn voor een mooi gebit en een gezonde mond. Maak een afspraak bij de tandarts in Deventer als u zo bang bent voor pijn of andere nare ervaringen dat u niet naar de tandarts durft. Het beste is natuurlijk om deze afspraak te maken voordat u kiespijn krijgt. U kunt bij deze tandarts onder volledige narcose. Hierdoor krijgt u niets mee van de behandeling. Uiteraard wordt er voor zover nodig na de behandeling gezorgd voor goede pijnbestrijding. Dankzij de goede nazorg van deze tandarts, gaat u met een goed gevoel naar huis.

Ga voor een gezond gebit en maak direct een afspraak

Vindt u dat u nu lang genoeg gewacht heeft met een behandeling aan uw gebit? Maak dan nu een afspraak bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze tandarts behandelt patiënten in Deventer en omstreken, maar ook als u elders in Nederland woont, bent u welkom voor een behandeling onder narcose. Omdat deze tandarts onder volledige narcose kan behandelen, hoeft angst geen probleem te zijn. Als u ook tegen een behandeling onder narcose opziet dan kan er een speciale angstbehandeling worden ingezet om alles goed te laten verlopen bij de tandarts en u opgelucht naar huis kunt.