Next Magazine
Image default
Zakelijk

Bedruk een rugzak voor je bedrijf

Om naamsbekendheid te creëren kun je producten bedrukken met je logo. Een ding wat je bijvoorbeeld kan doen is rugzakken bedrukken. Door jouw logo op de rugzak te bedrukken verhoog je de kans dat meer mensen het zien. Als personeel naar het werk gaat via het openbaar vervoer is de kans groot dat de mensen in de bus op dat moment het logo zien en dit gaan opzoeken. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of bijvoorbeeld naar een stage. Dit soort rugzakken worden niet alleen maar voor werk gebruikt, vaak neemt men deze rugzakken mee voor andere evenementen. Kortom genoeg momenten worden gecreëerd waardoor andere met jouw bedrijf in aanraking komen.

Personaliseer je rugzak

Op de website heb je een grote collecties aan rugzakken waaruit je kan kiezen. Als je een rugzak hebt gekozen kun je een offerte en voorbeeld aanvragen. Het invullen van deze lijst gaat gemakkelijk en is binnen één minuut al gedaan.

Leuk om te weten

Bedrukken rugzakken wordt gedaan door middel van transferdruk. Dit houdt in dat via een papieren label het logo of object wordt overgedragen op het product. Deze wordt vervolgens op hoge temperatuur aangebracht met een hot press. Door deze methode kan je van vele producten mooie relatiegeschenken maken. Zit je te denken om zelf een geschenk cadeau te doen? Bekijk dan de collectie in de webshop.