Next Magazine
Image default
Woningen

Ambachtelijke trappen van dé trappenspecialist

Wilt u een ambachtelijke trap op maat laten maken? Dan is Hans Reuser Trappenfabriek dé trappenspecialist waar u uw nieuwe trap laat maken. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen diverse soorten trappen produceren. Denk hierbij aan een wenteltrap of een steektrap. Geef uw persoonlijke wensen aan deze experts door en zij maken de trap de u in uw hoofd heeft. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw trap van topkwaliteit is? Dan zit u goed bij deze expert uit Beneden-Leeuwen.

Diverse diensten bij deze expert in trappen

Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen is de trappenspecialist die meer doet dan alleen het produceren van kwalitatief hoogwaardige trappen. Zo kunt u bij hen ook terecht voor de renovatie van uw trap. Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen volledige nieuwe trap? Dan biedt een renovatie uitkomst. Deze trappenmaker zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet door zowel de trede als het stootbord te vervangen. Ze gebruiken enkel massieve houtsoorten, waardoor uw trap erg stevig is. Een renovatie is bovendien ook goedkoper dan het laten maken van een geheel nieuwe trap. Dit biedt dus alleen maar voordelen! Of u nu een trap op maat wilt laten maken of enkel uw trap wilt laten renoveren; deze specialist biedt een complete dienstverlening aan waarbij het allemaal mogelijk is!

Laat uw trap door deze expert maken of renoveren

Wilt u een trap op maat laten maken door deze trappenspecialist? Als u voor het maatwerk van deze expert kiest, bent u te allen tijde verzekerd van topkwaliteit en maatwerk. Ze passen de trap aan op uw stijl, zodat de trap mooi staat bij uw interieur. Wilt u de trap van uw dromen laten maken? Neem dan direct contact met hen op en informeer naar alle mogelijkheden. Ook als u specifieke wensen heeft, denken zij graag met u mee en maken ze de trap precies zoals u wilt.