Next Magazine
Image default
Woningen

Een verzorgingshuis in Groningen met alles erop en eraan

Bent u zoekende naar een verzorgingshuis in Groningen dat voldoet aan al uw wensen en eisen? Een verzorgingshuis dat ligt op een unieke locatie aan de rand van de stad Groningen? Dan bent u op zoek naar De Leyhoeve, direct grenzend aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep in Groningen. Bij dit verzorgingshuis is werkelijk aan alles gedacht en is overal rekening mee gehouden. Alles draait hier dan ook om puur genieten. Bent u dus op zoek naar een erg comfortabele plek voor 55-plussers om te wonen? Dan moet u zeker eens verder lezen om te ontdekken wat er hier allemaal mogelijk is.

Deze locatie is méér dan enkel een verzorgingshuis

U zult misschien wel denken, zo een prachtige omgeving in Groningen, dat moet toch méér zijn dan enkel een verzorgingshuis? Dit is zeker het geval. U bent bij deze locatie namelijk ook aan het juiste adres voor een bezoek aan de brasserie. Bij deze brasserie kunt u onder meer terecht voor een heerlijk hapje en drankje. U bent hier van maandag tot en met zondag dan ook van harte welkom voor een lunch of een overheerlijk diner. Deze brasserie in Groningen is een fijne aanrader voor mensen die een bezoek brengen aan het verzorgingshuis of er wonen.

Laat u verder informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd geraakt naar wat er allemaal mogelijk is bij dit verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen? Neemt u dan even een moment om de website te bekijken. Daar vindt u alle informatie die u zou willen hebben. Mocht u hierna nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de brasserie in het mooie Groningen, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u er heeft en beantwoorden uw vragen.