Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

5 redenen om te kiezen voor Wilmink Oosterveld

Als je op Google zoekt naar utiliteitsbouw dan is Wilmink Oosterveld Utiliteitsbouw één van de namen die je snel zal tegen komen. En dat is natuurlijk niet voor niks! Met jarenlange ervaring is Wilmink Oosterveld een gevestigde naam in de utiliteitsbouw. In deze blog lees je 5 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor Wilmink Oosterveld als het gaat om utiliteitsbouw!

  1. Méér dan 40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in de utiliteitsbouw is Wilmink utiliteitsbouw de perfecte aannemer voor al jouw utiliteitsprojecten. Ze bouwen efficiënt en snel omdat ze weten van aanpakken en beschikken over een eigen bouwteam. Zo kunnen ze snel schakelen en houden ze de lijntjes kort. Daarnaast biedt Wilmink Oosterveld ook diensten op gebied van service en onderhoud.

  1. Overzichtelijke werkwijze

Er zijn verschillende manieren om te bouwen. De unieke manier van bouwen die Wilmink Oosterveld hanteert zorgt al ruim 40 jaar voor een groot aantal tevreden klanten. Wilmink utiliteitsbouw neemt je in negen overzichtelijke stappen mee in zijn unieke manier van aanpak.  

  1. Service en onderhoud

Goed bouwen is één, maar ervoor zorgen dat het goed onderhouden blijft is minstens zo belangrijk. Bij Wilmink Oosterveld heb je de keuze om te werken met een ‘Meerjaren Onderhoudsplan’ (MJOP). In de MJOP staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd, en wat de kosten daarvoor zullen zijn. Hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk je het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van de snelle 24-uurs service! In de managementrapportages wordt nauwkeurig bijgehouden welke werkzaamheden er voor jouw gebouw zijn uitgevoerd. 

  1. Inzicht in huidige en afgeronde projecten

Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website.

  1. Duurzaamheid en certificeringen

Sinds jaar en dag is Wilmink Oosterveld een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat zij een uitstekende plek zijn voor jongeren en studenten om stage te lopen en veel te leren. In 2019 wonnen ze zelfs een award voor het constant aanbieden van stage- of opleidingsplekken. Daarnaast heeft Wilmink Oosterveld certificaten voor kwaliteitsmanagementsystemen, milieumanagementsystemen en veiligheidsmanagementsystemen. Ook zijn ze gecertificeerd als bewuste bouwers.

https://www.wilmink-oosterveld.nl/