Next Magazine
Image default
Woningen

Wilt u parket laten leggen of onderhouden in Oosterhout?

Rasenberg Parket is een familiebedrijf gespecialiseerd in parket en gevestigd Terheijden, in de buurt van Oosterhout en Breda. Hun ervaring in parket in de omgeving Oosterhout helpt u het beste materiaal uit te zoeken voor een nieuwe vloer. Hout is de traditionele en meest duurzame vorm van vloerbedekking. Parket kan ook gemaakt worden van laminaat of pvc. In de meeste vloeren kan gemakkelijk geluidsdemping of vloerverwarming verwerkt worden.

Onderhoud van parket verlengt de levensverwachting

De toplaag van een parketvloer is er om het kernmateriaal te beschermen en de vloer een mooi uiterlijk te geven. Dit laagje slijt met de tijd en als het dan niet vervangen wordt, begint het kernmateriaal van uw vloer te slijten. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd een specialist te laten komen die kan inschatten wat uw parket nodig heeft om in optimale staat te blijven. De reinigingsmachine van Rasenberg Parket krijgt het over het algemeen voor elkaar om de vloer weer te laten glanzen zonder te schuren. Bij heftigere slijtage wordt een schuurmachine gebruikt die direct het stof opvangt, waardoor dit niet door het hele huis verspreidt. Na de reiniging of het schuren wordt een nieuwe lak- of olielaag aangebracht die weer een fris uiterlijk – en als u wilt zelfs een nieuw tintje – aan uw parket in Oosterhout geeft.

De experts op het gebied van parket helpen u de juiste keuze te maken

Rasenberg Parket is in 1970 opgericht Terheijden, in de omgeving van Oosterhout en Breda. De kennis werd van vader op zoon doorgegeven en tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Dominique en diens vrouw Bianca. Samen vormen ze een onverslaanbaar team. Bianca heeft een goed gevoel voor stijl en kan u helpen bij het uitzoeken van een soort parket, dat de exacte kwaliteiten biedt die uw ruimte nodig heeft. Dominique is een specialist op het gebied van het leggen van verschillende stijlen en patronen. Hij komt de vloer persoonlijk installeren en onderhouden.

https://rasenbergparket.nl/