Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

De software met toegang tot het complete internet!

Usenet staat voor Unix User Network en is een groeiend fenomeen. Heb je hier al wel eens gehoord, maar heb je eigenlijk nog geen idee wat het precies is? Wij leggen je in deze blog niet alleen uit wát het is, maar ook wat je er mee zou kunnen. Usenet is eigenlijk een software dat draait op een enorm groot netwerk van diverse computers en servers die verspreid zijn over de hele wereld. Dit zorgt meteen voor het grootste verschil tussen Usenet en het normale internet: Usenet is niet te vinden in een normale browser als Google Chrome. Usenet is eigenlijk zelfs de voorganger van het World Wide Web. Het is dus niet eens nieuw, eerder onbekend. De kans dat dit netwerk faalt, is erg klein. Usenet is een erg stabiel netwerk waardoor altijd connectie hebt. 

 

De voordelen

Ieder forum heeft een eigen onderwerp, discussie en bestanden daarom, is er erg veel informatie en bestanden te vinden en te downloaden op Usenet. Een ander groot voordeel van Usenet? Je download makkelijk en snel, films en series, compleet legaal! Dit merk je niet af aan de kwaliteit en je kunt dan de leukste films en series kijken zonder dat je een internetverbinding hebt. Ideaal voor onderweg of achter in de tuin waar je zulk slecht bereik hebt. Je kan vanaf dat je gebruik maakt van Usenet, overal lekker je gang gaan. Films en series kijken waar en wanneer jij wilt. Dat is pas online vrijheid!

 

Usenet, hoe maak je er gebruik van?

Om gebruik te maken van usenet, heb je een Usenet abonnement nodig. Deze kun je afsluiten bij diverse Usenetproviders. Wij raden ViperNews aan. Zij hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid. Ook bieden ze bij al hun pakketten een gratis beveiligde verbinding aan. Zo ben je online altijd veilig en beschermd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Wil je eerst meer weten voordat je in het diepe springt? Logisch! Lees dan vooral even verder op de site van ViperNews voor meer informatie. 

 

https://www.vipernews.com/nl/