Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een Apple Watch als sportmaatje

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord: een Apple Watch. Het is een horloge en telefoon in 1. Je kan er mee bellen, hij houdt je sportactiviteiten bij en je gebruikt hem als navigatie. Twijfel je het of het iets voor jou is als hulpje bij het sporten? Je leest in deze blog de voordelen, zo kan je zelf oordelen of het iets voor jou is!

 

Sportmaatje 

Je gebruikt de Apple Watch heel gemakkelijk tijdens het sporten. Je start workouts voor zowel binnen als buiten en de Apple Watch houdt alles voor je bij. Ook wanneer jouw iPhone niet in de buurt is, houdt Apple Watch je workouts bij. Erg handig dus als je buiten gaat hardlopen. Als het buiten regent kan je gewoon gaan, omdat de Apple Watch waterdicht is. Naast de standaard workout app, zijn er ook veel verschillende fitness apps beschikbaar. Daarnaast houd je in de gezondheid app makkelijk alle statistieken bij. Als je het belangrijk vindt om tijdens je workouts bereikbaar te zijn dan is het ook de perfecte uitkomst! Je neemt de telefoon op via je Apple Watch en telefoneert via je oortjes onder je workout. 

 

Rubber bandje 

Bij een Apple Watch kan je verschillende bandjes dragen. Als je hem voornamelijk wilt gebruiken bij het sporten kan je het beste gaan voor een rubber bandje. Deze zijn erg comfortabel om te dragen. Het rubberen bandje sluit naadloos aan om de pols door de elastische siliconen. Ook is deze waterbestendig, waardoor je er makkelijk mee kan gaan sporten of zwemmen. Hierdoor is het bandje ook eenvoudig schoon te maken onder de kraan. 

 

Verschillende bandjes 

Heb je al een Apple Watch of ga je er een aanschaffen? Dan is het natuurlijk leuk om af te wisselen met bandjes. Neem een kijkje op de website van Watchbandjes-shop.nl. Zij hebben een enorm aanbod aan bandjes in verschillende materialen en maten. Als je voor 17:00 besteld, heb je het de volgende dag in huis. Daarnaast wordt de order gratis verzonden in Nederland en je hebt 14 dagen bedenktijd. 

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/