Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Een mooi tafelkleed maakt het feestmaal compleet

Voor veel mensen zijn feestdagen zoals Kerst en Pasen speciale dagen die extra uitbundig gevierd worden. Het zijn dagen waarop we samenkomen met familie en vrienden, met zijn allen een rondje gaan wandelen, leuke bordspellen spelen en ’s avonds samen genieten van de lekkerste gerechten. Tijdens dit feestmaal wordt vaak het mooiste servies uit de kast gehaald, de servetten sierlijk gevouwen en romantische kaarsjes aangestoken. En ook een mooi tafelkleed mag natuurlijk niet ontbreken want een tafelkleed met een sierlijke en chique print maakt het feestmaal compleet. Of je nu op zoek bent naar een kleedje voor op tafel tijdens Kerst of Pasen of eentje die je het hele jaar door op tafel kunt laten liggen, voor iedere gelegenheid zijn er wel mooie tafelkleden te koop.

Voor iedere gelegenheid een mooi printje

Om jouw eettafel feest proof te maken tijdens de Kerst kun je er een tafelkleed opgooien met een leuk kerst printje in de kleuren groen, wit en rood. Deze drie kleuren zijn de traditionele kleuren die horen bij Kerst. Motiefjes die je veel terug ziet komen zijn sterren, kerstballen, kerstbellen en dennenbomen. Wil je een extra chique tafelkleed? Kies dan eentje met sierlijke gouden of zilveren details. Ook voor andere feestdagen zoals Pasen heb je de keuze uit diverse tafelkleden met thema. Bij Pasen hoort natuurlijk de kleur geel. Tafelkleden passend bij dit thema zijn vaak bedrukt met kuikentjes, kippen, paasmandjes, eieren en dergelijke. Wat de gelegenheid ook is, er is altijd wel een tafelkleed met mooi printje te vinden!

Stap eens uit die sleur

Tegenwoordig hebben veel mensen de neiging om hun avondeten snel even op de bank voor de tv naar binnen te werken. Vroeger was het echter heel gewoon om met zijn allen aan tafel plaats te nemen. Dit werd gezien als hét moment om de dag met elkaar te bespreken. Je nam echt de tijd voor elkaar. Vandaag de dag leven we in een zeer stressvolle wereld, waarin alles snel, sneller, snelst moet en we nauwelijks meer tijd hebben om te genieten van ons avondeten. Probeer eens uit die sleur te stappen door een mooi tafelkleed op tafel te leggen. Wellicht dat je zo sneller geneigd bent om jouw maaltijd aan tafel te nuttigen.

Bijkomend voordeel: het beschermt je dure eettafel!

Nog één bijkomend maar niet zo onbelangrijk voordeel van een tafelkleed: het beschermt je dure eettafel. Tafelkleden zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer praktisch!

 

https://www.tafelzeil.nl/

Gerelateerde artikelen

Metaaldetectie startersgids

Enveloppen en papiersoorten

Zo repareer je een kapotte Dyson stofzuiger