Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Geen vitamine en mineralen te kort meer aan de hand van dit product

We willen zo oud mogelijk worden. Dit gaat vaak gepaard met een gezonde levensstijl, veel geniet momenten en plezier houden in je werk en andere werkzaamheden. Een gezonde levensstijl willen we dan ook allemaal, maar hoe we dat moeten doen kan soms zeer lastig zijn, vooral als we druk zijn. Snel even een belegd broodje halen bij de supermarkt of in het avondeten afhalen bij de chinees. Het is gemakkelijk, maar op lange termijn niet beter voor je lichaam. Wil je weten hoe gemakkelijk een gezonde levensstijl kan zijn? Lees deze blog dan snel door!

Gezond eten

Gezond eten en sporten zijn de twee belangrijkste punten voor een gezonde levensstijl. Om je spieren van de gewenste hoeveelheid proteïnen te voorzien, moet je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgen. Dit kan onder meer door het eten van:

  • zuivel

  • vlees

  • eieren

  • noten

  • zaden

  • peulvruchten

Het eten van vlees, eieren en zuivel lukt de meeste mensen nog wel, maar wat te denken van de peulvruchten, noten en zaden? Deze zijn wel nodig voor een gezond eetpatroon, maar het lichaam heeft meer moeite om ze op te nemen. Gelukkig is het toch mogelijk, deze categorie proteïnen binnen te krijgen en ook nog eens op een simpele manier.

We hebben veel eiwitten nodig om onze spieren op te bouwen

Veel eiwitten komen uit dierlijke producten, maar enkelen onder ons eten liever vegan. Maar waar moet je dan de eiwitten vandaan halen? Nou, een zeer makkelijke oplossing is vegan protein poeder. In de vorm van een bouillon of shake krijg jij je eiwitten op een vloeibare manier binnen. Door de variatie in vegan protein poeder wordt het voor jou heel eenvoudig om de shakes af te wisselen. Zo neem je de ene dag een vegan protein poeder op basis van bruine rijst en kies je de andere dag voor een biologisch vegan protein poeder met chocoladesmaak. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, waardoor het elke dag een feestje is! Wie zegt dat gezond eten niet lekker kan zijn?

 

 

https://superfoodies.nl/