Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Gietvloeren laten leggen door een specialist in de omgeving van Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf voor gietvloeren in Breda? Game Kunststofvloeren in Dongen, vlak bij Breda, is een specialist op het gebied van gietvloeren. U kunt bij dit bedrijf terecht als particulier, maar ze leveren en leggen ook gietvloeren op maat voor industriële doeleinden. Deze specialist biedt al meer dan 30 jaar kwaliteitsvloeren aan. Of u nu een moderne gietvloer wilt of juist op zoek bent naar een klassieke uitstraling; Game Kunststofvloeren in Dongen, vlak bij Breda, heeft alle gietvloeren in het ruime assortiment.

Diverse varianten en veel voordelen

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen, geeft een gietvloer veel voordelen. Zo wordt de vloer eenvoudig en snel gelegd door de specialisten van dit bedrijf, biedt de vloer een naadloze aansluiting op elke vloervorm, is de vloer eenvoudig in onderhoud en heeft u de keuze uit diverse designs. U heeft de keuze uit onder andere de volgende designs:

  • Marmerlook
  • Betonlook
  • Troffelvloer
  • Grindtapijt
  • Metallook

Kiest u voor een minimalistische en industriële uitstraling met een betonlook? Of wilt u liever een complete uitstraling met een marmerlook? Heeft u een locatie waarbij hoge eisen gesteld worden aan de stootvastheid? Dan is een troffelvloer uitermate geschikt. Zo is er voor iedereen een geschikte vloer. Bij dit bedrijf hebben zo bovendien een eigen formule ontwikkelt, die u nergens anders zult krijgen. Hiermee bieden zij hoogwaardige kwaliteit vloeren zoals geen ander. Alle afwerkingen en kleuren zijn compleet naar wens en over elke vloer aan te brengen.

Ga langs in de showroom of neem contact op met de medewerkers

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van gietvloeren? Ga dan langs in de showroom van Game Kunststofvloeren in Dongen, vlak bij Breda. Hier voorzien ze u onder het genot van een kopje koffie van een persoonlijk advies. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen voor vragen en meer informatie. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.