Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Met deze decoratietips voel jij je thuis in je eigen huis

Voel jij je helemaal thuis in je eigen woning? Je spendeert behoorlijk wat tijd in je eigen huis. Het is daarom belangrijk dat jij je er fijn en comfortabel voelt. Dit doet je door je woning gezellig in te richten en een persoonlijk tintje te geven. Kan jouw woning wel wat meer sfeer gebruiken? Lees dan dit blog vol tips om op een eenvoudige manier je huis te decoreren. 

Ga aan de slag met accessoires

Niemand voelt zich thuis in een huis met kale muren of een bank zonder sierkussens of kleedje. Een huis zonder accessoires valt eigenlijk geen thuis te noemen. Hang foto’s van deze ene mooi reis aan de wand, plaats vrolijke kussens op de bank en hang een kunstwerk op waar jij blij van wordt. Door persoonlijke items in je woning te plaatsen zal jij je meer op je plek voelen. Bovendien hoeven accessoires helemaal niet duur te zijn. Koop ze in webshops als B-living.eu of breng een bezoek aan een tweedehandswinkel of rommelmarkt. Grote kans dat je voor een klein bedrag toffe woonaccessoires op de kop kunt tikken. 

Wees creatief met texiel

We hadden het al even over sierkussentjes, maar er zijn nog meer manieren om textiel te gebruiken in je interieur. Leg een grof gehaakt kleedje op de bank, een mooi tapijt op de vloer en hang stoffen wanddecoratie aan de muur. Door te spelen met verschillende soorten texturen creëer je direct een speels effect. Bovendien heeft textiel ook vaak een warme en zachte uitstraling. Perfect voor in een woning! 

Breng je woning tot leven

Het hebben van een aantal planten in je woning zal je zeker goed doen. Planten geven je energie en je hebt direct ook iets om voor te zorgen. Het geeft een echte boost als de planten het onder jouw supervisie ontzettend goed doen en blijven groeien. Natuurlijk hoef je hier niet per se groene vingers voor te hebben, want er zijn genoeg plantensoorten die weinig verzorging nodig hebben.