Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Personaliseer je servies met een mooie bedrukking

Er gaat geen dag voorbij of je maakt gebruik van je servies. ’s Morgens bij het ontbijt eet je je boterham van een bordje of geniet je van je kwark uit een kom. ’s Avonds bij het diner komt er vaak nog veel meer servies bij kijken om te genieten van een van de belangrijkste momenten van de dag.

Horeca of bedrijfs-servies

Ook in de horeca is het servies een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het servies bepaalt namelijk voor een belangrijk deel de sfeer op tafel. Een slecht gekozen servies zorgt voor een onprettige ervaring bij de gasten.

Maar ook in de bedrijfskantine of het bedrijfsrestaurant doet het servies ertoe. Natuurlijk moet het servies schoon en onbeschadigd zijn, maar ook de vorm, gebruiksvriendelijkheid en algehele uitstraling doen ertoe.

Servies bedrukken

Niet voor niets gebruiken veel bedrijven hun servies om juist een extra reclamemomentje te creëren voor zichzelf. Bij veel bedrijven zijn de koffiekopjes voorzien van een logo, maar ontbreekt dit logo op andere serviesstukken. Dit is een gemiste kans. Ook borden, kommen, schotels en glazen kunnen worden voorzien van een logo of bedrijfsnaam om op die manier nog eens extra onder de aandacht te komen. Door hetzelfde beeld op al het servies terug te laten komen ontstaat er een mooie eenheid aan tafel zelfs als iedereen een ander gerecht gebruikt. Je servies bedrukken is dus altijd een goede keuze!

Bedrukt servies bestellen

Het bestellen van een bedrukt servies is heel gemakkelijk. Er zijn diverse aanbieders die online de mogelijkheid bieden om te kiezen uit een assortiment. Let hierbij wel op dat de ene aanbieder veel meer ervaring heeft in het bedrukken en daardoor beter op de hoogte is van de vele mogelijkheden. Kies voor het bedrukken van je servies dan ook altijd voor een specialist die ook grotere aantallen zonder problemen kan leveren.

Het opvragen van offertes kan helpen bij het maken van een keuze. Ook op https://www.rikegroup.com/ is dit mogelijk. Vraag bij de offerte dan ook altijd om een voorbeeld van hoe de bedrukking er op de verschillende serviesonderdelen uit komt te zien. Een logo moet netjes in verhouding tot het serviesstuk worden gedrukt en op de juiste manier worden ingebakken om te voorkomen dat het snel aan kwaliteitsverlies onderhevig is.

Compleet servies samenstellen

Een aantal grotere aanbieders heeft de mogelijkheid om een compleet servies te bestellen van 1 lijn. Dit in combinatie met een mooie bedrukking maakt de tafel tot een geheel en geeft een rustige uitstraling. Informeer in deze gevallen altijd naar de mogelijkheid van toekomstige leveringen om te voorkomen dat je na een half jaar wilt bijbestellen en de betreffende range niet meer wordt aangeboden. Zo kun je altijd je servies compleet houden zonder een wirwar aan verschillende servieslijnen door elkaar te krijgen.

Levertijden

Het bedrukken van een servies kan enige tijd kosten. Vandaag besteld is morgen in huis is vaak niet van toepassing op grotere partijen. Kijk daarom altijd goed wanneer je het servies nodig hebt en bestel op tijd. Als er toch spoedlevering nodig is dan is het verstandig om even contact op te nemen met de leverancier om zeker te weten dat alles op tijd binnen is.

 

https://www.rikegroup.com/

Gerelateerde artikelen

Een mooi tafelkleed maakt het feestmaal compleet

Last-minute cadeautips voor een jarige job!

Ben jij een echte wijnliefhebber? Trakteer jezelf op een gegraveerd wijnglas!