Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines

Wanneer u op zoek bent naar een schrobzuigmachine, dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Waarvoor u het gaat gebruiken, hoeveel mensen er mee gaan werken. Het is verstandig om slechts enkele personen verantwoordelijk te houden voor het gebruik, zodat het beste schoonmaakresultaat word behouden en de verwachte levensduur van de machine hoog blijft. De locatie en het vloeroppervlak speelt een rol voor de grootte en inhoud van de machine. Let hierbij ook op de capaciteit van de accu. Het type vloer bepaald welke borstels en pads nodig zijn voor uw apparaat. Het type vervuiling van de vloer bepaald ook het soort borstel of pad dat nodig is. Laat u goed informeren over welke borstel- of padsystemen u moet gebruiken. 

 

Met de schrobzuigmachines van FTG bent u verzekerd van een hoogwaardige machine. Ongeacht het merk worden er 4 prioriteiten gesteld aan de machines in het assortiement, namelijk: uitstekende schoonmaakresultaten, gebruiksgemak, een maximale levensduur en lage onderhouds- en reparatiekosten. 

 

Nilfisk

Het bedrijf is opgericht vanuit een visie om wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen en past zich al meer dan honderd jaar aan de veranderende behoeften van markten en klanten aan met innovatieve producten en oplossingen. 

 

Taski

Al meer dan 65 jaar biedt TASKI innovatieve producten om gebouwen schoon te houden op een professionele manier. Bewezen methodes, vernieuwende producten en deskundig advies voor het reinigen en onderhouden van allerlei vloeren, sanitair en complete werkomgeving. Als onderdeel van Diversey, draagt TASKI bij aan het elke dag beschermen en verzorgen van mensen.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. 

 

Gerelateerde artikelen

Voordelige fietsen scoren doet u zo

5 redenen om te kiezen voor Wilmink Oosterveld

Let hierop bij het aanschaffen van zonnepanelen