Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Slecht humeur? Let dan goed op!

Het komt bij ons allemaal wel eens voor dat we even niet zo gezellig zijn. Als dit vaker gebeurt, is dit niet alleen vervelend voor jou, maar uiteraard ook voor de mensen om je heen. Er zijn een aantal dingen die je gelukkig kunt doen aan een slecht humeur of een slechte stemming. Daarom gaan wij jou hier alles over vertellen. Als je onderstaande zaken hanteert, weet je zeker dat niemand meer last gaat hebben van jouw humeur.

Waarom?

De allerbelangrijkste vraag is waarom je in vredesnaam chagrijnig bent? Als je zelf het antwoord niet weet, ga dan alles even bij langs. We raden je aan om op te schrijven waarom je chagrijnig bent of even een slechter humeur hebt. 

Je kunt uiteraard ook met iemand gaan praten en uitleggen waarom jouw humeur op dit moment zo slecht is. Het valt dan namelijk niet alleen voor de ander op z’n plek, maar ook helpt het jou om je hart even te luchten.

Moe?

Een slecht humeur komt ook erg vaak voor wanneer iemand moe is. Als jij slecht geslapen hebt, is het niet vreemd dat je wat prikkelbaarder bent dan anders of bijvoorbeeld nergens zin in hebt.

Wij raden je daarom ook aan om dezelfde dag lekker op tijd naar bed te gaan om jouw slaap weer wat in te halen. Leg op tijd je telefoon of andere apparaten weg en drink geen cafeïne meer. Doe er alles aan om even lekker te ontspannen en val snel en diep in slaap. Je zal merken dat het de volgende dag een stuk beter gaat.

En anders…?

Als het bovenstaande voor jou allemaal geen zin heeft, raden we je aan om eens te kijken naar producten van bijvoorbeeld Dutch Microdosing. Deze producten kunnen jou net even door dat slechte humeur of die dip helpen!

 

https://dutchmicrodosing.de/