Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Tijdelijk een koffiemachine huren

Wil je tijdelijk een koffiemachine huren? Heb je een korte periode extra koffie capaciteit nodig? Dan ben je bij Bar Company Koffiemachines aan het goede adres! Wij plaatsen de koffiemachine wanneer jij deze nodig hebt en halen de koffiemachine weer op wanneer het jou het beste uitkomt.

Flexibeliteit is dé trend van deze tijd

Flexibiliteit is één van de kernwaarden van Bar Company. Deze flexibiliteit bieden we door 24/7 te kunnen leveren. Langere tijd huren, leasen of kopen behoort nog steeds tot de opties. Maar vaak is het niet nodig omdat je tijdelijk wilt opschalen. Of dat nu is omdat je een tijdelijke kantoor- of winkelruimte hebt of omdat je tijdelijk meer mensen van koffie wil voorzien. Het is fijn als de koffie er is op het moment dat het nodig is. Niets meer en niets minder.

Mobiel? Wat houdt dat in?

Alle koffiemachines staan op verrijdbare bars of speciale koffiemeubels. Zo kan de de koffiemachine op elke gewenste plek geplaatst worden. Wist je dat er zelfs geen wateraansluiting nodig is? De koffiemachines en bijbehorende meubels en bars hebben altijd ruimte voor een ingebouwde watertank waardoor een waterleiding niet nodig is. De enige voorwaarden zijn een stroompunt en een plek om de machine neer te zetten. Dat betekent dat op vrijwel iedere plek een koffiemachine geplaatst kan worden. 

Geen stroom?

Heb je wel een mooie plek waar je de machine neer wil zetten maar geen stroompunt? Ook dan mag je ons bellen of mailen. We adviseren je graag naar een passende oplossing waarbij we gebruik maken van een aggregaat of zelfs een volledig duurzaam aggregaat dat werkt zonnepanelen. Zo kan je koffie zelfs volledig groen gezet worden! En ja, deze groene koffie is net zo lekker door het gebruik van de juiste ingrediënten zoals onze specialty koffiebonen.

Wil je onze koffiemachine niet kwijt?

Dat gevoel is geheel wederzijds. We gaan graag langdurige relaties aan. Dus mocht je jezelf bedenken en toch voor langere tijd willen afnemen dan kunnen we altijd nog kijken naar een langere huurperiode, leasecontract of aankoop. Maar first things first. Enjoy the coffee!

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/