Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

loopbaanmanagement

Wat is loopbaanmanagement/loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt persoonlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, drift, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de correcte werk te vinden? Wat is mijn passie? Hoe gebruik ik mijn talenten optimaal. Een oplossing op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en vrouwen.

 

Jobcheques

Met de jobcheques krijgt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u bijeen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens verkrijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?                  

Carrière

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

ZZP’ers

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Werknemers

U wilt bevordering maken of betreffende een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzegtermijn?

Werk test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de juiste baan voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de bruikbare kant op met uw carrière? Mits u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, overgave, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u bekomt meteen het resultaat in uw mailbox.

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw jobcheque af te trekken van de heffingen.

 Wat indien ik mijn functie cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen beleven zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele omgeving, de heldere ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gewone tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te bijstaan bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met veranderingen in uw job of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw taak- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raadgeving helpt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met jobcheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/