Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het aanschaffen van nieuwe bouwhekken

Werk je in de bouw en ben je op zoek naar nieuwe bouwhekken, maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Dat is heel begrijpelijk, je koopt natuurlijk niet elke dag nieuwe bouwhekken. In deze blog lees je over een aantal tips die jou ondersteunen bij het vinden van het bouwhek wat past bij jouw project! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

De kosten van een bouwhek

De prijs van bouwhekken loopt ver uiteen. Afhankelijk van het bouwhek wat je nodig hebt is het vaak slim om een afweging te maken tussen nieuwe en tweedehands bouwhekken. Uiteraard zijn tweedehands bouwhekken minder betrouwbaar, maar ook goedkoper. Dus voor een klein project van korte duur zou je beter voor een tweedehands bouwhek kunnen kiezen. De prijzen van een tweedehands bouwhek ligt tussen de 25$ en 50$. Deze bouwhekken zijn vaak vanwege esthetische redenen afgekeurd. Vaak zijn de hekken kort verhuurd geweest. Deze hekken hebben dus een kortere levensduur en zijn niet geschikt voor bouwdoeken of -banners. Nieuwe bouwhekken hebben een langere levensduur, zwaardere hekken zijn vaak wel geschikt voor bouwdoeken of -banners. Dit is vooral mooi wanneer je op zoek bent naar bouwhekken waarvan je voor een langere periode gebruik denkt te maken. Aangezien de hekken geschikt zijn voor bouwdoeken of -banners zijn ze ook inzetbaar als reclame middel. Deze bouwhekken zijn veelal beschikbaar vanaf 50$ en de prijs kan oplopen tot rond de 100$. Wel wat duurder dan tweedehands hekken dus, maar het biedt ook extra voordelen.

Waar kan ik een bouwhek kopen?

Het is het gemakkelijkst om je bouwhekken via het internet te bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Bouwhekken Nederland. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende bouwhekken, de kans is groot dat er ook voor jou wat tussen zit.

https://www.bouwhekkennederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is een bouwhek?

Het grootste SEO marketing bedrijf van Nederland

Let hierop bij het aanschaffen van zonnepanelen