Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Wat neem je mee op vakantie?

Je kent het gevoel wel, je gaat op vakantie, maar hebt geen enkel idee wat je mee moet nemen. Vaak pak je gehaast je koffer en zie je een aantal dingen over het hoofd. Iets vergeten is niet het einde van de wereld, want alles is vaak ook wel te koop in de lokale winkel op jouw vakantiebestemming. Toch is het prettig om je eigen spullen mee te nemen, zodat er geen overbodige kosten ontstaan gedurende jouw vakantie. Lees hier een aantal dingen die niet kunnen ontbreken in jouw koffer.  

 

Wereldstekker

Misschien niet het eerste waar je aan denkt tijdens het pakken van je koffer, maar zeker wel handig. Op een aantal plekken in de wereld wordt gebruik gemaakt van andere stekkers. Door middel van een wereldstekker kan jij gewoon jouw Nederlandse laders aansluiten op het netstroom in het buitenland. Het is afhankelijk van je bestemming of jij hem nodig bent. In het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten kan de wereldstekker niet ontbreken, maar in onze buurlanden maken ze gebruik van hetzelfde stopcontact. Wees goed voorbereid en koop jouw wereldstekker bij een elektronicawinkel bij jou in de buurt. 

 

Zonnebrand 

Ga jij naar een vakantiebestemming met veel zon? Dan wil je je vakantie niet laten verpesten door een zonnesteek of verbrande huid. Ga voorbereid op vakantie en neem zonnebrand mee. De zonnebrand met een hoge factor beschermt jouw huid goed tegen de zon. Breng jij veel tijd door in de zon, zorg dan naast de zonnebrand ook voor voldoende water en voorkom uitdrogingsverschijnselen. De beste zonnebrandcrème vind je bij careplus-shop.nl.

 

Voldoende ruimte

Tijdens een vakantie merk je vaak dat mensen hun koffer helemaal vol stoppen met allerlei kledingen en andere spullen. Zolang het past, levert het toch geen problemen op? Nee, dat klopt! Maar vaak koop je op vakantie nog allerlei souvenirtjes of andere dingen. Zorg dus dat jij voldoende ruimte overhoudt om deze spullen mee naar huis te kunnen nemen. Het zou zonde zijn als je een aantal items achter moet laten in het vakantieland, doordat je niet over voldoende ruimte beschikt in jouw koffer. 

https://www.careplus.eu/nl/