Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Voordelige fietsen scoren doet u zo

Bent u op zoek naar een fiets die u veilig van a naar b brengt zonder dat u er een vermogen voor hoeft te betalen? Dan is deze blog wellicht iets voor u. Het kopen van een goede fiets hoeft namelijk niet per se duur te zijn. U kunt immers ook uitwijken op een leuke tweedehands fiets. 

 

Goede tweedehands fietsen 

Een tweedehands fiets is altijd praktisch als u zo weinig geld wilt uitgeven voor een veilige en fatsoenlijke fiets. Ook al is de tweewieler niet spiksplinternieuw, er mankeert vrijwel niks aan. In de meeste gevallen kunt u er nog heel wat jaren en kilometers op rondtoeren. Kijk gerust eens tussen het online aanbod van Roto Tweewielers of er een model tussen zit dat bij u past of kom gezellig langs in de fietsenwinkel in Deventer.

 

Veiligheid staat voorop

Als u een tweedehands fiets bij Roto Tweewielers koopt kun u zeker zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit kunnen de specialisten garanderen omdat de tweewieler een keuring ondergaat voordat het in de verkoop terecht komt.

 

Uitstekende service

Het kan natuurlijk toch een keer gebeuren dat u onverhoopt beschadigingen oploopt met uw tweedehands fiets in Deventer. Een lekke band, een slag in het wiel of de verlichting die het niet meer doet. In het geval van schade kunt u altijd op de specialisten van Roto Tweewielers rekenen. Woont of werkt u binnen een straal van 15 km bij de fietsenwinkel in Deventer in de buurt, dan komt een monteur gewoon bij u thuis of op het werk langs. Ideaal als u zelf niet in staat bent om naar de fietsenwinkel te komen.

 

Voorkom schade op tijd

Maar dat is zeker nog niet alles. Om er zeker van het zijn dat uw tweedehands fiets verkeersveilig is en blijft, kunt u van de onderhoudsservice gebruik maken. De tweewieler wordt compleet nagelopen of er iets aan mankeert zodat schade vroegtijdig herkent en gerepareerd kan worden.

 

Zelf uw fiets verkopen?

Heeft u zelf nog een tweewieler in de schuur of garage staan die op dit moment eigenlijk alleen maar stof vangt? Misschien is het dan een idee uw eigen fiets aan Roto Tweewielers te verkopen. Zij zullen voor u op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. 

 

https://www.rototweewielers.nl/

Gerelateerde artikelen

Bouwmateriaal huren bij Visser & Visser

Bijna gratis software

Decoreer je kale muur met behulp van deze tips