Next Magazine
Image default
Alarmsysteem

De waarde van de vaardigheid om sloten te kunnen openen met lockpicks.

Lock picking is een zeer lonende hobby, maar het is ook een hoop werk. Om echt te begrijpen waar je aan begint, heb ik een stap-voor-stap handleiding samengesteld, die de reis van een hobbyist beschrijft voor het beginnen met lockpicking. Het is bedoeld om beginnende mensen te helpen, inzichten en andere bronnen te bieden die de lezer ten goede kunnen komen. 

Stap 1: Ken de regels

Eerst en vooral, voordat u iets met lockpicking doet, moet u uw lokale lock-picking-wetten begrijpen. Het is misschien niet legaal voor u om online lockpicks te bestellen.

Mogelijk heeft u bepaalde licenties nodig, of uw lock-picks kunnen u zelfs in verband brengen met een misdrijf door simpelweg in uw bezit te zijn.

Als je eenmaal weet of je legaal door kunt gaan met deze hobby, is het tijd om de lock-picking wetten te leren. Er zijn twee regels voor lock picking, die te allen tijde moeten worden opgevolgd. Het niet naleven van deze regels zal u en de mensen om u heen in het beste geval in gevaar brengen en in het slechtste geval resulteren in strafrechtelijke vervolging.

  1. Kies nooit een slot dat je niet bezit, of geen uitdrukkelijke toestemming gekregen van de eigenaar om te lockpicken. 
  2. Lockpick nooit een slot dat in gebruik is.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lock_picking