Next Magazine
Image default
Huishoudelijk

Huishoudelijke apparatuur in huis halen?

Een nieuwe wasmachine, koelkast of strijkijzer nodig? We kunnen je helpen. In de huishouding vind je eigenlijk alle producten te koop, van koffiemachine tot aan een stoomgenerator.

Snel je kleren schoon?

Een wasmachine nodig van een topmerken als AEG, Samsung of Miele? Wanneer je een nieuwe wasmachine koopt is het belangrijk om een machine te kopen in de juiste energieklasse, de juiste beladingen en natuurlijk ook van topklasse. Wanneer je voor een wasdroogcombinatie kiest, is het niet nodig om een aparte wasdroger aan te schaffen. Ook wel prettig.

Geniet elke dag met een lekker kopje koffie of thee

Natuurlijk is het belangrijk om iedere dag een lekker kopje koffie of thee te kunnen zetten. Er zijn volop koffiemachines waar je uit kunt kiezen om een kopje koffie te zetten. Er zijn volautomaten, espressomachines, koffiemachines voor verse bonen…..noem het maar op. Merken als Nespresso, Krups en ook Siemens garanderen je kwaliteit en heerlijke koffie. Is je Nespresso kapot? Geen probleem, Nespresso onderdelen zijn gewoon in de omloop. Heb je liever een kopje thee? Dan is het goed om een waterkoker aan te schaffen. Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste machines in je keuken en huishouding.  

Keukenhulpjes die je werk uit handen nemen

Heb jij een ruimere koelkast nodig of ben jij gewoon toe aan iets anders? Er zijn koelkasten van merken zoals Samsung, LG, Siemens, Whirlpool, Bosch en vele meer. Ben jij op zoek naar een specifieke grootte of een koelkast met no frost

Heb jij geen moment vrij om zelf je afwas te doen? Dan hebben wij een ideale vaatwasser voordat jou. Er zijn vrijstaande varianten maar ook diverse integreerbare vaatwassers. Geschikt voor alle keukens dus!

Voor de bereiding van jouw lekkere gerechten zijn er verschillende producten. Met onze blenders maak jij van die over lekkere smoothies en ben jij weer fris & fruitig. Ontdek de keukenmachines & mixers plus de stoofpannen.

Een schonere vloer

Wil jij een stofzuiger zonder zak? Of misschien wil je een robotstofzuiger? Ze zijn er in alle soorten en maten. Wil jij een stofzuiger welke jij makkelijk kunt verrijden? Een met stofzuigerzakken welke niet te duur zijn? Ontdek de merken zoals Dyson, Bosch plus Miele.

Kreukels behoren tot het verleden

Kreukvrije, frisse kleren is van groot belang. Strijken is een klus welke niet leuk is, maar wel belangrijk. Strijk jij noch veel of wil jij jij kleren even snel klaarmaken? Er zijn verschillende strijkijzers en ook kledingstomers waar jij een keuze uit kunt maken. Heb jij dagelijks veel te strijken? Bekijk dan onze uitverkoren stoom strijkijzers. Geen zorgen! Er zijn ook strijkplanken om erbij te kopen.