Next Magazine
Image default
Huishoudelijk

Geniet van heerlijke sappen door een slowjuicer te bestellen

Wilt u ervoor zorgen dat u de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnenkrijgt en tegelijkertijd geniet van heerlijke sappen? Besluit dan om een slowjuicer te bestellen bij Sapmaker.nl. Deze deskundige experts bieden twee verschillende modellen aan, een slowjuicer basis en een slowjuicer luxe. De basisvariant heeft 65 toeren per minuut en is met name geschikt voor thuisgebruik. De luxe slowjuicer is voornamelijk geschikt voor op kantoor, dankzij de tap waarmee u sap kunt verzamelen in een persvat. De luxe slowjuicer is daarnaast gemaakt van rvs, waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Verder zijn beide varianten gelijk aan elkaar. Wilt u graag een slowjuicer bestellen bij de specialisten van Sapmaker.nl? Maak dan nu uw keuze tussen de verschillende varianten en bestel uw favoriete sapmachine.

De ideale oplossing voor een liefhebber van sap

Indien u het meest geniet van puur sap zonder pulp, is een slowjuicer bestellen een ideale oplossing. De speciale perstechniek en bekers om sap en pulp apart op te vangen, zorgen ervoor dat u geniet van heerlijk sap met zo min mogelijk pulp. U krijgt de benodigde mineralen, voedingsstoffen en mineralen ook binnen zonder pulp, omdat de krachtige, maar voorzichtige perstechniek ervoor zorgt dat deze niet verloren gaat in het sap. Dit is één van de onderscheidende eigenschappen van een slowjuicer ten opzichte van een blender of sapcentrifuge. Een slowjuicer produceert bijna geen warmte, waardoor de vitaminen niet verloren gaan en voedingsstoffen makkelijker worden opgenomen door uw lichaam. Een bijkomend voordeel is dat een slowjuicer efficiënter werkt dan andere machines, hierdoor gaat er een stuk minder kostbaar vruchtvlees verloren.

Neem contact op met deze specialisten

Wilt u graag een slowjuicer bestellen in de webshop van deze specialisten? Bekijk dan direct de verschillende modellen op de website van Sapmaker.nl en bestel uw favoriet. Welk model u ook besluit aan te schaffen, u heeft er gegarandeerd geen spijt van. Het is namelijk een smaakvolle manier om de benodigde voedingsstoffen moeiteloos binnen te krijgen.