Next Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

APK Schijndel, betrouwbaar en snel

Is jouw auto toe aan een APK en woon je in de buurt van Schijndel? APK Schijndel is een vestiging van Carprof, dat betekent dat jouw auto in goede handen is, dat de prijzen transparant zijn en dat je eerlijke info krijgt over de toestand van de auto. Een APK laten uitvoeren, winterbanden nemen en een wintercheck laten uitvoeren, dit alles verhoogt de veiligheid op de weg. Garage Schijndel neemt jouw auto graag onder handen. Tevreden over de APK, laat ook het onderhoud en eventuele reparatie aan de medewerkers van deze garage over. 

Ook voor een goed adviesgesprek, of het verstandig is de auto in te ruilen, kun je hier terecht. Kortom: alle garages van Carprof die door heel Nederland zijn gevestigd bieden een prima service, zijn klantvriendelijk en transparant over de staat van de auto, eventuele kosten en/of inruilmogelijkheden.    

APK Schijndel, een vestiging waar je graag terugkomt 

APK Schijndel werkt met professionele en ervaren medewerkers. Ze heeft tijd voor haar klanten als deze graag advies willen over de auto. Carprof Verhagen Schijndel is een garage waar je naast de APK ook onderhoud en reparaties kunt laten uitvoeren. Je bent hier verzekerd van kwaliteit en transparantie wat betreft de prijzen. Je kunt eenvoudig een afspraak online regelen. Voor elk merk auto kun je hier terecht.

 

 

Alle medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technische snufjes, ook dat kan voor jou interessant zijn. Je krijgt 24 maanden garantie op het arbeidsloon en de reparatie. Wist je dat je door in zee te gaan met deze garage een goed doel steunt? Nog een reden extra om voor deze garage te kiezen.    

https://www.carprof.nl/vestiging/verhagen-schijndel/apk