Next Magazine
Image default
Dieren

Dropshipping vanuit een grote voorraad

Als jij een eigen webshop of een winkel hebt met een grote voorraad maar hier geen genoeg ruimte, dan is dropshopping de ideale mogelijkheid voor jou. Er zijn ook mogelijkheden wanneer je geen eigen webshop of winkel hebt. Dropship is wanneer een klant iets bestelt via jouw winkel en je het daarna overlaat aan deze grothandel. Door middel van orderkoppeling of het handmatig invoeren worden de bestelde producten door deze specialist aangeleverd. De bestelde producten worden aangeleverd door deze partij, zonder dat hier reclame voor wordt gemaakt. Ook op de bon die bij de bestelling wordt geleverd, staan de gegevens van jouw winkel of online webshop. Het retouradres is in overleg mogelijk, het is maar net wat jij wilt. Bestel je binnen Nederland voor 17:30? Dan ontvang jij de volgende dag al jouw bestelde producten in huis.

Maak gebruik van dropshopping

Bij Van der Meer kun je al je dierbenodigdheden door middel van dropshopping versturen. Het is gemakkelijk om alles wat je verkoopt op een gemakkelijke manier naar je klanten te verzenden. Dit doe je door deze specialist in te schakelen als leverancier van je producten. Zo zijn je klanten gegarandeerd blij. Deze specialist heeft een assortiment met ruim 9000 verschillende dierenproducten. Deze producten zijn geschikt voor verschillende viervoeters, zoals honden, katten en nog veel meer. De dropship van dierenartikelen was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt gebruikmaken van verschillende platformen, zoals: CCV, Shopify, Magento en Woocommerce.

Profiteer van de vele voordelen

Ben jij eigenaar van een winkel of webshop, heb je een grote voorraad, maar niet genoeg ruimte? Dan is Van der Meer uit Rotterdam er voor dropshipping van dierenbenodigdheden. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo ben je verzekerd van tevredenheid bij klanten. Ben je geïnteresseerd in dropshipping van al je dierenbenodigdheden? Bezoek dan meteen de website van deze specialist.