Next Magazine
Image default
Bedrijven

Hoe kun je gemakkelijk sportkleding bedrukken?

Om het echte teamgevoel te benadrukken kun je je team in hetzelfde tenue laten sporten. Natuurlijk kun je allemaal hetzelfde kleur t-shirt dragen, maar je kunt ook je sportkleding bedrukken. Zo ben je niet alleen allemaal hetzelfde gekleed, maar kunnen andere ook zien bij welk team jullie horen. Bovendien is sportkleding prettiger om in te sporten, dan een simpel katoenen t-shirt.

Wanneer laat je sportkleding bedrukken?

Als je met vrienden een toernooi gaat spelen, bijvoorbeeld een voetbal- of volleybaltoernooi, dan is bedrukte sportkleding natuurlijk erg geschikt. Je kunt een logo bedenken en deze op het t-shirt laten drukken of je zet alle namen van je vrienden op het tenue. Ook als je een sponsor hebt gevonden voor je competitieteam kun je het sporttenue, een t-shirt met bijpassende sportbroek, laten bedrukken met de naam en het logo van de sponsor. Maar een t-shirt laten bedrukken is ook leuk, als je met een groep collega’s en vrienden meedoet aan een hardloopevenement. Zo kunnen de toeschouwers zien, dat jullie samen lopen en kun je je medelopers makkelijker herkennen tijdens het hardlopen. Als je meedoet aan een sponsorloop, kun je de sportkleding ook laten bedrukken met het goede doel, waarvoor jullie lopen. Misschien haal je zo nog wat extra donaties binnen.

Voor welke sport kun je sportkleding laten bedrukken?

Sportkleding laten bedrukken is geschikt voor alle sporten, denk aan voetbal, volleybal, handbal en korfbal. Maar niet alleen teamsporten, ook als je een individuele sport, zoals hardlopen of wielrennen, uitvoert met een groep kun je een sporttenue laten bedrukken. Je kunt shirts met korte mouwen laten bedrukken, maar ook longsleeves. Natuurlijk kun je ook zowel shorts als lange sportbroeken laten bedrukken met een tekst of logo. En om het helemaal af te maken kun je zelfs een bijbehorende sporttas laten bedrukken. Ideaal voor een team, dat van wedstrijd naar wedstrijd reist.

Gerelateerde artikelen

O`Neill voor dames koop je bij Sans-online

Uitvaart regelen in Utrecht

Zó bereid je je tuin voor op de winter!