Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Waarom jouw ICT beheer uitbesteden een goed idee is

Waar de ene ondernemer sky high gaat, zit de ander op de pijnlijke blaren als gevolg van de pandemie. Rare tijd, dat is het zeker. Faciliteiten op kantoor verschoven naar thuissituaties en je collega´s zag je opeens alleen nog maar via een scherm. Gelukkig kunnen de meeste bedrijven weer doen waar ze goed in zijn. En wat je ook doet, IT is onlosmakelijk verbonden aan je bedrijfsactiviteiten. Of je nou in de zorg werkt, transporten verzorgt of de hele dag met je neus in de cijfers zit, zonder een stabiele IT omgeving ben je nergens. Maar hoe houd je jouw IT up-to-date en vooral veilig? IT specialisten van Think4 leggen je uit waarom jouw ICT beheer uitbesteden een goed idee is. 

Nooit zomaar ICT inkopen

Slim ICT inkopen is niet moeilijk, mits je een weloverwogen plan van aanpak hebt gemaakt. Van te voren bedenken waar je staat en wat je nodig hebt aan IT middelen om je doelen te bereiken. Dat is waar wij als IT bedrijf klanten mee helpen. Want zomaar ICT inkopen, dat raden wij af. Waarom? Je loopt het risico dat je onnodig hoge kosten maakt voor IT oplossingen die je misschien helemaal niet nodig blijkt te hebben. Je wilt juist slim inkopen, besparen op kosten door een investering in IT die je samen met je IT bedrijf hebt bepaald. Aan die IT partij ga jij jouw ICT beheer uitbesteden, althans, dat zou ons advies zijn. Alleen dan haal je het beste uit jouw ICT investering. 

Succesvolle bedrijven hebben een solide IT omgeving

De beste IT oplossingen realiseren voor bedrijven die willen groeien, dat is waar onze IT specialisten zich dagelijks mee bezighouden. Niet alleen grote multinationals hebben te maken met grootschalige automatisering, ook binnen het MKB valt de term digitaal transformeren steeds vaker. Wat doe je daar als ondernemer mee? Lees je erover, verdiep je je in jouw IT omgeving, weet jij waar de verbeterpunten voor jouw bedrijf liggen? In de meeste gevallen is dat antwoord, Nee. Want jij richt je liever op je core business. Steeds meer bedrijven kiezen voor een IT partner waaraan zij weten dat ICT beheer uitbesteden in goede handen is. Niet zomaar geef je een IT bedrijf het vertrouwen om voor je bedrijfsgegevens een passende oplossing te vinden. ICT beheer vraagt om wederzijds vertrouwen en dat is waar de kracht ligt van Think4.

Vertrouwen op goede ICT

Naast het vertrouwen dat je moet hebben in een IT bedrijf moet je kunnen vertrouwen op goede ICT. Laat ICT voor je werken, kies voor verbeteringen om sneller, efficiënter en productiever te werken. Pas dan kun je echt profiteren van je IT aankoop. Hardware, software, data opslag in de cloud, IT beveiliging, er zijn ontzettend veel keuzes. Wanneer je kiest voor ICT beheer uitbesteden aan Think4 weet je zeker dat onze IT experts niets over het hoofd zien. Dat geeft een goed gevoel, voor jou als ondernemer, maar ook voor je medewerkers. Veilig online werken is nog nooit zo belangrijk geweest, zeker na de enorme boost die het internet kreeg door de pandemie. Thuiswerken, online bestellen, mobiel communiceren, we doen niet anders. En dat blijft zo, kunnen wij je zeggen. Productiviteit zit hem niet in het fysiek aanwezig zijn op kantoor. Nee, daar is de moderne werkplek voor in de plaats gekomen. 

Flexibel werken op jouw moderne werkplek

Tijd besparen, minder woon-werk verkeer, online bestanden delen, iedereen heeft gemerkt dat we meer en meer gebruik maken van digitale oplossingen om goed te kunnen functioneren. Werk en privé proberen we gescheiden te houden door een werktelefoon en een privé mobiel te hebben. Een laptop van de zaak waarmee je overal kunt werken, vanuit huis of onderweg in de trein. Als je die flexibiliteit eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders. Daarom zien wij bedrijven nog wel eens worstelen met het veelbesproken ‘veilig online werken’. Werkgevers die plotsklaps moesten meebuigen met thuiswerken en inloggen op de bedrijfssystemen. Gelukkig hebben zij ervaren dat dankzij online support je IT op afstand beveiligd kan zijn. Wel heb je daar een vakkundig IT bedrijf voor nodig. Een IT bedrijf dat snapt waar jij je binnen jouw bedrijf mee bezighoudt, welk type medewerkers je hebt, wie welke rol en toegang krijgt tot digitale data. Mooi om te zien is hoe bedrijven ons in hectische tijden het vertrouwen hebben gegeven om dat te regelen. 

Microsoft IT oplossingen

Bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden voor digitaal transformeren komen graag bij Think4 uit, omdat wij Microsoft partner zijn. Wij adviseren en implementeren Microsoft IT oplossingen voor de moderne werkplek. Misschien zeggen termen als SharePoint, Windows Virtual Desktop en Azure je iets. Het zijn cloud tools die ervoor zorgen dat je in een online omgeving toegang hebt tot je bestanden en programma’s. Al die gegevens worden via een IT infrastructuur binnen het bedrijf getransporteerd, terwijl je daar zelf niets van merkt. Precies dat gedeelte is een belangrijk item als we het hebben over ICT beheer uitbesteden. 

ICT beheer uitbesteden maakt je flexibel

IT specialisten van Think4 kun je zien als een verlengde van jouw bedrijf. Jouw ICT omgeving hebben we op afstand volledig in de smiezen, we kunnen direct met je meekijken als je vastloopt en sturen wanneer je vraag naar capaciteit meer of minder wordt. Dit alles is mogelijk doordat wij jouw IT beheer van je overnemen zodat jij er niet van wakker hoeft te liggen. ICT beheer uitbesteden aan Think4 betekent dat je voor een vast bedrag per maand volledige support van ons kunt verwachten. Ook geven wij je tussendoor tips als we zien waar jij op kunt verbeteren. IT investeringen doen we samen, in goed overleg, zodat jij weet dat je een duurzame investering doet. Toekomstproof, superveilig en flexibel. Alleen dan kun jij jouw bedrijf naar een next level tillen en daar helpen wij je heel graag bij. 

https://www.think4.nl/