Next Magazine
Image default
Bedrijven

Kennismaking met crypto

Hoe raar zou je het vinden als je te horen krijgt dat je niet meer kan pinnen of niet meer met brief- of muntgeld kan betalen? Dit zou in de toekomst realiteit kunnen worden. Waarschijnlijk heb je gehoord van crypto of van Bitcoin. Cryptovaluta zijn enkel online te vinden. Geen briefgeld, geen munten. Alle waardes worden vastgezet in versleutelde systemen. De technologie achter crypto is heel modern en vrij complex. Er zijn complete boeken over geschreven en er zijn miljoenen mensen die zich er dagelijks mee bezighouden.

Betalen met digitale valuta onvermijdelijk

Als we even een korte duik nemen in de geschiedenis van crypto in het algemeen kom je er al snel achter dat Bitcoin eigenlijk de grondlegger is van het hele crypto gebeuren. De munt bestaat al langer maar kwam pas echt in het nieuws in begin 2017. Dit was het jaar dat de munt voor het eerst de torenhoge waarde van 20.000 Amerikaanse dollar aantikten. Gedurende deze stijging maakte het grote publiek kennis met Bitcoin. De bitcoin koers heeft in de jaren die daarop volgde pieken en dalen gekend. Feit is dat niemand weet hoe de toekomst van Bitcoin (en andere cryptovaluta) er uit gaat zien. Veel geleerden denker echter dat Bitcoin wel degelijk deel gaat uitmaken van onze maatschappij. Zij zeggen dat we er eigenlijk niet meer omheen kunnen en dat de overname van cryptovaluta onvermijdelijk zal worden.

Het laatste crypto nieuws

Alles wat met geld te maken heeft is interessant voor investeerders. Je kunt je dus voorstellen dat na de stijging in 2017 veel ogen werden geopend. Veel mensen gingen zich verdiepen in het handelen in crypto. Dit klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar er komt best veel bij kijken. Ten eerste moet je weten dat je kennis op moet gaan doen en dat dit leerproces niet zal stoppen. Er veranderen namelijk continu dingen. Het laatste crypto nieuws vind je tegenwoordig door een simpele zoekopdracht. Er zijn op internet honderden pagina’s die zich dagelijks enthousiast bezig houden met Crypto en deze kennis graag met je delen.

https://cryptobenelux.com/