Next Magazine
Image default
Groothandel

Bescherm jouw gebit met een hockeybitje op maat

Wanneer je blij bent met je gebit wil je dat deze zo lang mogelijk mooi blijft en meegaat. Als je je gebit goed onderhoud, kom je vaak al erg ver. In sommige gevallen is het wel goed om voor extra bescherming te zorgen. Denk bijvoorbeeld tijdens sporten als hockey of boksen. Het laatste dat je wilt is dat er een of meerdere tanden uit geslagen worden. Met een kwalitatief goed hockeybitje van Gebitsbeschermers.nl weet je zeker dat je jouw gebit goed beschermd. Een ongeluk zit tenslotte in een kleine hoekje en je wilt natuurlijk je gebit intact houden.

Zorg voor het perfecte hockeybitje

Bij het kopen van een hockeybitje is het essentieel dat deze goed zit. Wanneer deze niet de juiste maat heeft, heeft die weinig tot geen goede werking op je gebit. Zo kan je hockeybitje als deze te groot is tijdens het sporten uit je mond vallen omdat deze niet goed vast blijft zitten. Bij deze specialist kun je daarom jouw hockeybitje uit een ruim assortiment kiezen. Ze hebben bitjes voor junioren en senioren. Je kunt deze zelf ook op maat maken wanneer die net iets te klein is. Hiervoor levert gebitbeschermers.nl een gebruiksaanwijzing mee zodat je altijd een goed hockeybitje hebt.

Voorkomen schade aan je gebit

Natuurlijk kun je ook in het dagelijks leven je gebit ongewenst beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan tandenknarsen in je slaap. Om je gebit hiervoor de beschermen hebben ze bij deze specialist een knarsbitje. Een knarsbitje zorgt ervoor dat je boven- en onderkaak elkaar niet meer aanraken. Zo zorg er tijdens je slaap voor dat je gebit mooi blijft. Met een knarsbitje voorkom je slijtage en kun je langer genieten van je gebit. Op de website van dit bedrijf kun je de verschillende bitjes bestellen en heb je ze vaak binnen één tot twee werkdagen in huis. Je hebt genoeg keuze om het perfecte knarsbitje of hockeybitje aan te schaffen.