Next Magazine
Image default
Groothandel

Een mooie tegelvloer in de keuken met Italiaanse tegels

Met Italiaanse tegels legt u een speelse tegelvloer in de keuken. Dit komt door de creatieve motieven en de heldere kleurencombinaties. Door de vele verschillende varianten passen de Italiaanse tegels in ieder interieur. Met de mooie ronde, lichte tegels maakt u uw landelijke interieur af, en met de rechthoekige tegels met heldere kleuren geeft u extra elan aan uw moderne inrichting.

De perfecte vloer voor in de keuken

Vaak wordt u aangeraden om een tegelvloer in de keuken te laten leggen. De Italiaanse tegels van Intertegel zien er niet alleen heel stijlvol uit, maar ze hebben ook nog eens een coating die beschermt tegen vuil en vocht. Zo is het niet erg als er geknoeid wordt of wanneer de kinderen met modderschoenen binnen komen. Ook kunt u uw vloer eenvoudig schoonhouden door deze te stofzuigen en te dweilen. Zo blijft de vloer mooi en blijft de beschermlaag intact. Een tegelvloer in de keuken van Italiaanse tegels ziet er niet alleen mooi uit, maar gaat dus ook nog eens lang mee. Zeker als u de tegels ook behandelt met een beschermende coating. Deze coating beschermt tegen vocht en vuil maar maakt uw tegels ook harder, zodat ze ook niet snel beschadigen.

Koop uw Italiaanse tegels bij een specialist

Wilt u mooie Italiaanse tegels kopen om een mooie tegelvloer in de keuken te laten leggen? Ga dan langs bij Intertegel in Dordrecht, dé specialist in Italiaanse tegels voor in de keuken of elders in huis. De tegels zijn altijd laag geprijsd, maar wel van hoge kwaliteit. De meeste Italiaanse tegels zijn ook nog eens altijd op voorraad, zodat u snel aan de slag kunt met het leggen van een mooie tegelvloer in de keuken. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met deze specialisten. Ze voorzien u graag van advies, zodat u de komende jaren een mooie tegelvloer in de keuken of ergens anders in huis heeft.